hits

Benedicte Arntzen

høstferie

 • Publisert: 07.10.2013, 00:49
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei! Ferien er over og det er påtide å komme inn i de daglige rutinene igjen. Blandt de, også bloggrutinene. Jeg er dermed tilbake etter et lite fravær. Ferien har vært fantastisk, var så deilig med en pause. Ny skole og nye inntrykk tar på, merker jeg. Skal absolutt ikke klage, men det har vært utrolig deilig med en liten ferie. I løpet av en uke har det skjedd litt og jeg har selvfølgelig masse å fortelle! 

  Fredag var vi overlykkelige over at det endelig var ferie, så vi samlet oss hos Andreas. Jeg dro med Johanne, Tanya, Jakob, Chatrine, Kine og Mia-Marlen også møtte vi senere resten. Det var en utrolig festlig kveld, jeg hadde det så hyggelig (hvis vi ser bort i fra det faktum at jeg knakk en tann). Jeg hadde med meg et engangskamera som vi fint greide å fylle på et par timer, gleder meg til å få bildene. Det er noe med engangskameraer, altså. Det er så hyggelig, skaper alltid bra stemning! Her har dere et par elendige mobilbilder fra kvelden. 


  ♥ Haha, disse bildene er av akkurat de samme menneskene. Jeg har rett og slett ikke fler bilder på mobilen fra fredagen, men når bildene er fremkallet fra engangskameraet kan jeg eventuelt vise dere. Stemningen var på topp, vi hadde det kjempe hyggelig! 

   

  Natt til lørdag sov jeg hos Sivert. Vi stod opp tidlig og gjorde oss klare for en Oslo-tur vi hadde gledet oss til (og utsatt) lenge. Sivert hadde halvveis hjernerystelse, men det gikk overraskende fint. Han var i god form. I oslo var det fantastisk. Vi shoppet litt på lørdag (innkjøpene kommer senere) før vi besøkte leiligheten til fetteren min og hans nydelige samboer, caroline. Leiligheten var helt fantastisk fin. Vi hadde det utrolig koselig!
  Det kommer et innlegg i morgen med resten av bildene fra oslo . 


  Mandag ettermiddag dro vi hjem fra Oslo etter å ha møtt Jenny, Pernille, Vilde og Camilla. På tirsdag dro jeg og sivert videre til hytta med mamma. Det var veldig deilig å komme seg opp på fjellet egentlig. Det er så avslappende å komme seg ut av tønsberg innimellom. 
  Fredag jobbet jeg til åtte. Sivert både fulgte og hentet meg på jobb. Vi møtte vegard klokken åtte og dro på statoil for å kjøpe pølser. Det pøsregnet og vi var virkelig ikke kledd for regn. Det hele endte med at vi lå halvdøde i sengen alle tre og hørte på musikk. Koselig var det ihvertfall. Lørdagen var ikke mye annerledes. Jeg jobbet fra ti til seks, sivert hentet meg og vi dro på storshopping på en asiatisk matbutikk. Til uken får jeg endelig ny iphone (♥♥♥), så jeg kjøpte meg et mobildeksel fra marc jacobs også. Ellers var det en rolig lørdagskveld. Vi dro til sivert, lagde pizza og så på film til vi sovnet. Idag har vi bare slappet av, sett the proposal (jeg elsker den) og spist pannekaker. Jeg elsker slike søndager, det er så deilig. 


  (pocky kjeks, dere. Det koster 10 kroner per pakke og det er utrolig godt. Dette er tingen!)

  Det var vel egentlig min ferie i kortversjon og mobilbilder. Har hatt det utrolig fint og håper dere har det samme! Nå er jeg ihvertfall tilbake igjen på bloggfronten. :) Vi snakkes! 

 • Publisert: 07.10.2013, 00:49
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar