hits

Benedicte Arntzen

ÅRSKAVALKADE: høydepunkter

 • Publisert: 28.12.2016, 20:24
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • Herlighet. Siste uken av 2016. Året der alt skulle forrandre seg på områder jeg aldri kunne tenke meg for et år siden. Jeg husker jeg satt nøyaktig og skrev om mitt 2015 og fortalte om hvordan 2016 skulle bli mitt år. Og nå sitter jeg her, en hel del klokere enn den ganngen og føler i grunn at det ble nettopp det. Mitt år, på godt og vondt. Det året jeg har utviklet meg mest. På godt. Så la oss ta en liten gjennomgang av de små tingene som faktisk har skjedd i løpet av 2016. 

   

  JANUAR

  Året startet med en nyttårsaften der jeg gråt meg i søvn og følte meg ufattelig ensom. Jeg var omringet av mennesker som egentlig ikke brydde seg noe særlig og jeg ante ikke hvor plassen min var noe sted. Hvem jeg var i venninnegjengen, hvordan folk snakket om meg, hva jeg skulle bli, hva mine interesser egentlig var. Jeg var en usikker 18 åring som var redd for å bli snakket om og dermed ikke turte å være meg. Jeg husker jeg hadde fått noen kommentarer på antrekket mitt og Marthe stod å trøstet meg på badet mens jeg prøvde å gjemme jumpsuiten min inni en stor kåpe, og jeg som egentlig følte meg så fin. Veien derfra til der jeg er i dag har vært lang, men nødvendig. Etter nyttårsaften bestemte jeg meg for å kutte ut det negative og startet sammen med psykologen min å jobbe med selvfølelse og selvrespekt og har bygget en grunnmur for meg selv jeg aldri ville vært foruten. Jeg er i dag inmari stolt over meg selv og den jeg har blitt, det å kutte ut enkelte mennesker har vært nødvendig for at jeg skulle komme dit jeg er i dag. Jeg startet derfor nyåret med denne bloggen ved å skrive et kvasst innlegg om skole, venner og forventninger. Innlegget viste seg å ta helt av, mange venner følte seg truffet - men jeg tenker som så at om du føler deg truffet av noe jeg skriver så har du anntakligvis noe å endre, for jeg retter aldri mine innlegg mot noen og nevner aldri noen navn.

  MEST LESTE INNLEGG: Les HER

     

  Dessuten var det nye året ikke bare en wakeup for at jeg trengte å gjøre en endring i livet mitt, men jeg bestemte meg også for å engasjere meg i ulike ting. Jeg ble vegetarianer og medlem av flere dyreforkjempergrupper. Jeg følte endelig at jeg brant for noe og at jeg stod for noe og det er så sinnsykt viktig. Om det så er strikking, altså dere. Vær så snill å lov meg at du finner noe du brenner for. Noe du kan engasjere deg i og legge sjelen din litt i. Jeg fikk i hvertfall en helt ny viktighetsfølelse av å ha noe jeg stod for. I januar fortsatte jeg å skrive om ting som engasjerte meg og som lå meg nært. Jeg skrev et innlegg om fremtid HER som også ble tatt godt i mot og i løpet av januar utviklet jeg på mange måter min egne skrivemåte som også engasjerte lesere. Det var denne tiden bloggen begynte å ta en annen vending og jeg startet å få flere lesere. 

     

   

   

  FEBRUAR

  Jeg og mine favorittpersoner dro til Krakow og jeg hadde noen helt sinnsykt morsomme dager. Jeg har utviklet meg myye det siste halvannet året, da tenker jeg mest mentalt og denne turen gikk det ganske opp for meg at ting faktisk var litt endret. Jeg ble fascinert av kunst og vi tre satt på balkongen og drakk øl og hørte på hverandres livshistorier til langt på natt. Vi fylte dagene med ting som gav litt påfyll og diskuterte politikk, jeg følte faktisk jeg hadde noe å komme med i samtalene og det er en imari god følelse. 

  MEST LESTE INNLEGG: les HER

     

   

  MARS

  En månede fylt med rot. Et år siden morfar døde og ting gikk litt i sort igjen. Og jeg som egentlig klarte meg så fint. Jeg hadde tre sammenhengende uker der jeg ikke fullførte en eneste dag på skolen før sivert tok meg med til Amsterdam på dagen det var et år siden han døde. Det å komme seg litt bort er godt, det gjør det hele litt lettere selvom det er feigt. Jeg liker å si til meg selv (og gud, hvis han finnes) at jeg reiser når jeg savner han for å besøke han i himmelen. Det gjør det hele litt lettere. På dagen det var ett år siden han dro skrev jeg DETTE innlegget, hadde et mentalt breakdown og klipte av meg halve håret. Jeg hatet det etterpå, men når man har vondt krever man forrandring og jeg må slutte å gå for det. Haha, note to self for det kommende året.  

    

  MEST LESTE INNLEGG: les HER

   

  Og det var også russeball. Jeg hadde tenkt til å boikotte alt av ball siden formen min var dårlig, men jeg kom meg en hel del og valgte å dra. Kjolen kjøpte jeg dagen før og jeg var dårlig forberedt, men hadde en veldig fin kveld og drakk alt for mye :) 

     

   

   

  APRIL

  Jeg var på karpe konsert og det var helt fantastisk. Jeg danset og skrek til jeg var halvdød og jeg elsket det. Min beste kveld på lenge. 

  Jeg var på russetreff og jeg fokuserte det jeg hadde av energi på skole som jeg fikk igjen for da det nærmet seg eksamenstider.

     

  Og jeg rundet av måneden ved å legge ut nudes. HER. Neida. Men det var månedens mest leste. 

   

  MAI

  Åh, herlighet. Mai, ja. Skal vi se hva jeg husker. 

  Jeg var russ. 

  MEST LESTE: les HER 

   

  JUNI

  Jeg.fullførte.vgs. Dagen jeg aldri trodde skulle komme, jeg fikk vitnemål og var ferdig med en periode av livet jeg aldri skal gjennom igjen. Takk gud. Jeg skrev om friheten HER. Det er en helt crazy følelse jeg aldri kommer til å glemme. 

    

  Jeg brukte virkelig alle sparepengene mine på en chanel 2.55 veske og jeg ble 19. På 19års dagen min var jeg totalt lykkelig. Det er min første bursdag på evig der jeg ikke satt med noen form for skuffelse i etterkant. Jeg var 100% lykkelig fra klokken ble tolv til den ble tolv igjen. 

    

    

   

  Så igjen meg og det å takle vanskelige ting. Morfar sin bursdag var den 28. juni og den 28. juni satte jeg meg på et fly og satte kursen mot usa. En tur fylt med minner jeg aldri vil glemme. Jeg er ufattelig heldig som har vært så mange kule steder og som har så mange gode historier å skrive om. Men det beste av alt er vel at jeg deler mine beste kvelder med han der. 

   

   

  Dette ble myye bilder så jeg tror vi runder av her, så kommer del to i løpet av uken! 

 • Publisert: 28.12.2016, 20:24
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Nina

  28.12.2016 kl.20:53

  Flott år:)

  Benedicte Arntzen

  28.12.2016 kl.21:03

  Nina: :)

  Silje Romundset Karlsvik

  29.12.2016 kl.00:46

  Åh, for et fint innlegg! <3 Gleder meg til del 2 alt! Tenker poste et slikt innlegg til neste år tror jeg, vurderer det nå, men hukommelsen min har virkelig vært dårlig dette året.. Det å huske hva som har skjedd utover året er bare, ja ikke helt lett haha!

  Benedicte Arntzen

  29.12.2016 kl.16:40

  Silje Romundset Karlsvik: <3 tusen takk! haha - hadde aldri husket mitt år heller, hadde det ikke vært for bloggen!

  Lotta Salbuvik

  29.12.2016 kl.02:15

  Mange fine bilder! Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen forresten?

  Benedicte Arntzen

  29.12.2016 kl.16:41

  Lotta Salbuvik: tusen takk<3 vi har vært sammen i fire år i mars :)

  Skriv en ny kommentar