hits

Benedicte Arntzen

å rense sjelen

 • Publisert: 13.04.2017, 18:57
 • Kategori: Blogg
 •  

           GODT NYTT ÅR!

  Her i Thailand er det i dag Songkran, som er nyttårsfeirngen deres. Den feires med en eneste stor vannkrig, så vi har vært klissvåte hele dagen, og folk kaster mel og fargepulver og alt er virkelig kaos. Hotellet vårt flyttet vanntankene ut i gaten, så vi har heller ikke hatt tilgang på dusj i hele dag, så nå er det godt at det er kveld og det store kaoset er over. Det var helt tilfeldig at vi var her under songkran-festivalen, vi viste ikke om det hele før vi hadde kommet hit, men det var virkelig en morsom opplevelse. Vi skjønte etterhvert at det å komme i fred ut i gatene ikke hjalp noe særlig, så det ble fort til å løpe til hotellet klissvåte for å skifte til badetøy og prøve å finne hver vår vannpistol på veien. De aller fleste butikker har vært stengt i dag, men vi fant en liten bod med barneklær som også solgte hello-kitty vannpistoler. Da hadde vi ikke så mye valg enn å kjøpe disse macho pistolene og bli med på festen, haha! Hele greien bak dette med å kaste vann på hverandre er egentlig for å velsigne hverandre og for å rense sjelen. En ny start rett og slett, og jeg liker prinsippet med dette så utrolig godt. En dag der man skyller bort alt som har vært og kan starte litt på nytt, som den man ønsker å være. Jeg har så mye å lære her. Det å tilgi seg selv, å slippe fortid og fokusere på nåtid.

   

  .   .   .

   

  Jeg må innrømme at blogging den siste tiden har vært lite motiverende og hardt og jeg har gått x anntall runder med meg selv om dette er noe jeg ønsker å fortsette med når det krever så mye energi fra meg. Med en del negative kommentarer den siste tiden som går på alt fra vekten min, tidligere uttallelser, valg jeg tar og til min moral, og dermed å føle jeg ikke strekker til har det som har fristet mest vært å bare slette alt og la det gå, så tankene mine skal få slippe enda mer. Men i stedet har jeg bestemt meg for å rydde litt i arkivet, fjerne gamle innlegg som hjemsøker meg og starte litt på nytt som den bloggeren jeg vil være. Jeg ønsker mer positivitet og i stedet for å ta ting så hardt med negative kommentarer så får jeg heller prøve å ikke slippe det så mye inn. Det vil si ikke by så mye på meg selv heller, så dere har noe å gå etter. Blogging er overfladisk, rett og slett - og jeg har prøvd å vise mine andre sider så godt det lar seg gjøre, men vi kommer ikke unna "dagens outfit" og "månedens innkjøp" for å få en blogg til å gå rundt. Jeg har i hverfall ikke nok på hjertet til det, så ja - bloggen min er litt overfladisk og fjasete. Så da vet dere litt hvordan ting ligger an. Jeg vil dere skal vite at jeg ikke er feilfri og i og med at jeg er å finne på mange medieplattformer er det lett å finne ting å ta meg på, det gjelder alt av ting som at jeg er veggis men har skinnsko, som at jeg har vært i afrika men handler nye ting til meg selv, som at jeg deltok i pelstoget men har pels på vinterjakken min osv. osv. Jeg gjør mitt aller beste, men jeg er ikke feilfri. Jeg er ikke bedre enn noen andre som gjør det samme, og selv om jeg prøver å gjøre et par ting for å gjøre verden til et bedre sted har jeg ikke noe mer ansvar enn noen av dere. Jeg har heller aldri uttalt meg om at jeg gjør alt rett eller at dere skal være som meg, fordi jeg engasjerer meg i mye og alt jeg egentlig ønsker å videredele det med dere. Det er så lett å forvente mer av de som snakker litt. Det eneste jeg ønsker er å motivere andre til å ville gjøre en liten forskjell selv. For små ting gjør de store forskjellene. Nå ble det mye babling her som vanlig, men jeg ville i hvert fall si i fra om hvorfor bloggen har gått dååårlig den siste tiden og hva jeg tenker om det hele. Så håper jeg dere vil være med på en litt ny utforming av dette, som vil sikkert være bra for oss alle. Hvert fall for meg. Litt mindre sårbare sider og uttalelser om ting jeg kan få baksmell på, da håper jeg også dere vil være snille i kommentarfeltet. Men det pleier de fleste av dere absolutt å være. Nå må jeg legge meg, jeg håper du har det fint og jeg håper du forstår ♥ Så godt nytt år til deg, i dag er en gylden mulighet til å rense sjelen å starte på nytt! 

 • Publisert: 13.04.2017, 18:57
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  liveterherlig93

  13.04.2017 kl.19:18

  flotte bilder!

  Benedicte Arntzen

  13.04.2017 kl.19:26

  liveterherlig93: takk! :D

  Victoria Larsen

  13.04.2017 kl.20:02

  Kjempe fine bilder! :D

  Benedicte Arntzen

  13.04.2017 kl.20:31

  Victoria Larsen: takk! :)

  Anja-Kristin Frantzen Leirdal

  13.04.2017 kl.20:12

  Amen, Benedicte <3 STÅ PÅ!

  Benedicte Arntzen

  13.04.2017 kl.20:32

  Anja-Kristin Frantzen Leirdal: <3 like så!

  Janne

  13.04.2017 kl.22:14

  å så herlig! Ikke la noen få deg til å stoppe. Skjønner så godt hvordan det kan føles. Man føler man får så mye dritt så man går inn i seg selv helt til man føler det de sier. Men det er bullshit! Tenk på alt det fine du får <3 Du er en utrolig flink blogger. Du ser kjempe sunn og fit ut, og skriver veldig bra. Fortsett å blogg, og fortsett å vær den du er<3

  Benedicte Arntzen

  14.04.2017 kl.02:51

  Janne: <3 tusen takk for veldig gode ord! Du er god!!

  Skriv en ny kommentar