hits

Benedicte Arntzen

Middag med gode venner

 • Publisert: 09.12.2017, 20:00
 • Kategori: Blogg
 • FRIENDSGIVING 

  Rundt thanksgiving var den mest hektiske tiden av de alle for både meg og vennegjengen min. Det var dagen før black friday for oss som jobber og det var eksamenstid for de som studerer, så ingen hadde tid til å tenke på digg mat en gang. Så sier man jo alltid "men vi får det til, vi tar det senere", men så er det ikke så ofte man faktisk tar det senere. Faktisk så er det sjeldent at ting man snakker om at man gjøre egentlig blir gjort, så det var sykt hygge da Carmen plutselig sendte ut invite på kalkunmiddag og thanksgiving mat. 

   

  Så i går var vi en fiin gjeng som sang julesanger (og etterhvert russesanger....), spiste verdens diggeste middag og drakk rødvin til langt på natt. Jeg hadde det så hyggelig hele kvelden at jeg til slutt ikke viste hvilket ben jeg skulle stå på, hehe. Carmen er og har vært siden jeg ble kjent med henne SYKT flink til å lage mat og drinker. Det er uansett hyggelig å bli invitert bort, men når maten er så god er det ekstra stas. Vi småspiste resten til klokken bikket to på natten, i tillegg til dessert og gode drinker. En superfin kveld! 

   

  I dag derimot kjenner jeg rødvinen fra i går, men har hatt en avslappende og deilig lørdag. Vi har lunsjet med moren til Sivert, fått vasket leiligheten og nå er det snart tid for Karpe Diem filmen på Colosseum kino. Det har jeg gledet meg til så lenge og jeg er så glad vi til slutt fikk tak i biletter. Helg i Oslo er alltid så deilig, det er så sjeldent jeg er i Oslo de helgene jeg har fri, så denne helgen skal jeg bare virkelig nyte. I kveld er det vin igjen med gode venninner! Jeg håper du har en super fin helg så langt og nyter lørdag. ♥ Jeg er jo så spent på finalen på the voice, men den får jeg heller spare til i morgen. GOD LØRDAG! 

 • Publisert: 09.12.2017, 20:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Nina

  09.12.2017 kl.22:22

  Kos:)

  Benedicte Arntzen

  09.12.2017 kl.23:52

  Nina: veldig! <3

  Skriv en ny kommentar