hits

Benedicte Arntzen

et nytt år

 • Publisert: 31.12.2016, 14:13
 • Kategori: Blogg

 • Shit. 365 dager. 365 dager der noen er fylt med frustrasjon, noen med glede, sorg, tårer, latter og sinne. Alt på en gang opplever vi i løpet av et år. For et år er lenge, er det ikke? Men for ett år siden satt jeg på skolebenken og gledet meg til det nye året. For et år siden trodde jeg jeg aldri skulle slippe ut av vgs og for et år siden pugget jeg historie nok til å aldri ville lese et ord om Napoleon igjen. Men for et år siden snakket jeg så mye om alt som skulle skje. Hvor fint alt skulle bli når det nye året kom. Og nå er året jeg da gledet meg til over. Og for et år det har vært. Så når jeg tenker tilbake så er ikke egentlig et år så lenge, er det vel? For egentlig så er det jo bare 365 dager. 

  En ting som i hvert fall er sikkert er at mye skjer på et år. Jeg prøver å se tilbake på dette året og alt som har skjedd og jeg klarer ikke se bort i fra at jeg har forandret meg mye og utviklet meg mye. Vi har så innmari godt av å la videregående-boblen sprekke. Jeg hadde i hvert fall det. Jeg var ikke meg selv, jeg viste ikke hvem jeg var eller hvor jeg ville. I dag er jeg meg selv og jeg er skikkelig stolt av det. TABU TABU TABU, men jeg er skikkelig stolt over å ha fått den jobben jeg ville ha. Jeg er skikkelig stolt over å ha en av norges 100 mest leste blogger (som regel på topp hundre i hvert fall, selvom det er dårligere dager der også). Jeg er skikkelig stolt av å å være vegetarianer, for å stå for noe. Jeg er skikkelig stolt av å være et ja menneske som elsker livet og alle utfordringene som kommer med det. Jeg er rett og slett skikkelig stolt av å tørre, for de fleste sitter på andre siden - lik alle andre og snakker om de som er som meg. De som gjør det litt annerledes. Som skiller seg litt ut. Det gjelder ikke bare bloggere men det gjelder de som liker tegning, de som går på dansing og de som brenner for Gud. Det gjelder de som tørr å gjøre sitt eget. De som ikke er så inmari a4, de som gjør livet litt interresant. 

   

   

  Nå snakker jeg meg litt bort som alltid. Poenget var at mye har endret seg for meg i løpet av 2016. Og mye av usikkerheten jeg satt med for et år siden er borte, men jeg vet ennå ikke hvem jeg er og hva jeg vil. For vi er nemlig så heldige at vi kan prøve alt mulig. Alt av klesstiler, hobbyer, sport og yrke. Vi har så sinnsykt mange muligheter og det å skulle velge er derfor vannskelig, for jeg elsker jo å prøve ut nye ting. Jeg elsker at jeg en dag går i ballkjole og heels og neste dag går jeg med band t-shirts og viser frem tattoveringen min. Jeg aner jo ikke hvem jeg er, for jeg er så mye (nei, jeg er ikke Schizofren).  Så i 2017 håper jeg at jeg lærer mer om meg selv og utvikler meg mer til den Benedicte'n som skal etablere seg, flytte til et fint sted og kanskje jeg finner en passion innenfor interiør? Kanskje jeg får masse nye mennesker i livet mitt der jeg skal bo? Kanskje jeg velger å studere? Kanskje jeg møter noen som lærer meg noe, og plutselig vet jeg hva jeg skal bli? Jeg aner ikke hva som skal skje i 2017, men jeg gleder meg. Så innmari mye. Jeg skal fortsette å reise og oppleve med favorittpersonen min og være et ja-menneske. Jeg skal ikke la noen sjanser, opplevelser eller mennesker gå fra meg - for vi kan da aldri få nok. 

   

   

  Så her kommer 365 dager til. Med trårer, frustrasjon, glede, sorg, latter og sinne. 365 dager som kan ta meg hvor som helst. Jeg gleder meg til å lese dette type innlegget mitt om et år. Jeg gleder meg så veldig til alt som kommer!

   

  For vi er så heldige, vi som er født uten røtter. Vi som kan forme livene våre som vi vil. 

   

 • Publisert: 31.12.2016, 14:13
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Look of the day

 • Publisert: 30.12.2016, 15:08
 • Kategori: Blogg


 •  

  Okei, i dag ser jeg ut som en gammel kjærring.

 • Publisert: 30.12.2016, 15:08
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • A small treat

 • Publisert: 29.12.2016, 18:26
 • Kategori: sponset
 • //sponset

   


  GLOSSYBOX OF THE MONTH

  En ny månede er rett rundt svingen og det gleder meg alltid for det vil si ny glossybox! De små gaveeskene som dukker opp på døren når du trenger det mest. Haha, små gleder altså. Tangle teaseren min i rosa er relativt slitt og ekkel etter to års bruk, så en ny passet meg helt perfekt og designet på denne var enda finere enn den forrige. Dessuten fikk jeg en fantastisk annsiktsmaske, Hollsiter liten paryme, neglelakk til nyttårsaften og en dyp brun leppestift. Ønsker du også en refresh i beautyproduktene dine en gang i måneden kan du bestiller her

 • Publisert: 29.12.2016, 18:26
 • Kategori: sponset
 • 10 kommentarer
 • ÅRSKAVALKADE: høydepunkter

 • Publisert: 28.12.2016, 20:24
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • Herlighet. Siste uken av 2016. Året der alt skulle forrandre seg på områder jeg aldri kunne tenke meg for et år siden. Jeg husker jeg satt nøyaktig og skrev om mitt 2015 og fortalte om hvordan 2016 skulle bli mitt år. Og nå sitter jeg her, en hel del klokere enn den ganngen og føler i grunn at det ble nettopp det. Mitt år, på godt og vondt. Det året jeg har utviklet meg mest. På godt. Så la oss ta en liten gjennomgang av de små tingene som faktisk har skjedd i løpet av 2016. 

   

  JANUAR

  Året startet med en nyttårsaften der jeg gråt meg i søvn og følte meg ufattelig ensom. Jeg var omringet av mennesker som egentlig ikke brydde seg noe særlig og jeg ante ikke hvor plassen min var noe sted. Hvem jeg var i venninnegjengen, hvordan folk snakket om meg, hva jeg skulle bli, hva mine interesser egentlig var. Jeg var en usikker 18 åring som var redd for å bli snakket om og dermed ikke turte å være meg. Jeg husker jeg hadde fått noen kommentarer på antrekket mitt og Marthe stod å trøstet meg på badet mens jeg prøvde å gjemme jumpsuiten min inni en stor kåpe, og jeg som egentlig følte meg så fin. Veien derfra til der jeg er i dag har vært lang, men nødvendig. Etter nyttårsaften bestemte jeg meg for å kutte ut det negative og startet sammen med psykologen min å jobbe med selvfølelse og selvrespekt og har bygget en grunnmur for meg selv jeg aldri ville vært foruten. Jeg er i dag inmari stolt over meg selv og den jeg har blitt, det å kutte ut enkelte mennesker har vært nødvendig for at jeg skulle komme dit jeg er i dag. Jeg startet derfor nyåret med denne bloggen ved å skrive et kvasst innlegg om skole, venner og forventninger. Innlegget viste seg å ta helt av, mange venner følte seg truffet - men jeg tenker som så at om du føler deg truffet av noe jeg skriver så har du anntakligvis noe å endre, for jeg retter aldri mine innlegg mot noen og nevner aldri noen navn.

  MEST LESTE INNLEGG: Les HER

     

  Dessuten var det nye året ikke bare en wakeup for at jeg trengte å gjøre en endring i livet mitt, men jeg bestemte meg også for å engasjere meg i ulike ting. Jeg ble vegetarianer og medlem av flere dyreforkjempergrupper. Jeg følte endelig at jeg brant for noe og at jeg stod for noe og det er så sinnsykt viktig. Om det så er strikking, altså dere. Vær så snill å lov meg at du finner noe du brenner for. Noe du kan engasjere deg i og legge sjelen din litt i. Jeg fikk i hvertfall en helt ny viktighetsfølelse av å ha noe jeg stod for. I januar fortsatte jeg å skrive om ting som engasjerte meg og som lå meg nært. Jeg skrev et innlegg om fremtid HER som også ble tatt godt i mot og i løpet av januar utviklet jeg på mange måter min egne skrivemåte som også engasjerte lesere. Det var denne tiden bloggen begynte å ta en annen vending og jeg startet å få flere lesere. 

     

   

   

  FEBRUAR

  Jeg og mine favorittpersoner dro til Krakow og jeg hadde noen helt sinnsykt morsomme dager. Jeg har utviklet meg myye det siste halvannet året, da tenker jeg mest mentalt og denne turen gikk det ganske opp for meg at ting faktisk var litt endret. Jeg ble fascinert av kunst og vi tre satt på balkongen og drakk øl og hørte på hverandres livshistorier til langt på natt. Vi fylte dagene med ting som gav litt påfyll og diskuterte politikk, jeg følte faktisk jeg hadde noe å komme med i samtalene og det er en imari god følelse. 

  MEST LESTE INNLEGG: les HER

     

   

  MARS

  En månede fylt med rot. Et år siden morfar døde og ting gikk litt i sort igjen. Og jeg som egentlig klarte meg så fint. Jeg hadde tre sammenhengende uker der jeg ikke fullførte en eneste dag på skolen før sivert tok meg med til Amsterdam på dagen det var et år siden han døde. Det å komme seg litt bort er godt, det gjør det hele litt lettere selvom det er feigt. Jeg liker å si til meg selv (og gud, hvis han finnes) at jeg reiser når jeg savner han for å besøke han i himmelen. Det gjør det hele litt lettere. På dagen det var ett år siden han dro skrev jeg DETTE innlegget, hadde et mentalt breakdown og klipte av meg halve håret. Jeg hatet det etterpå, men når man har vondt krever man forrandring og jeg må slutte å gå for det. Haha, note to self for det kommende året.  

    

  MEST LESTE INNLEGG: les HER

   

  Og det var også russeball. Jeg hadde tenkt til å boikotte alt av ball siden formen min var dårlig, men jeg kom meg en hel del og valgte å dra. Kjolen kjøpte jeg dagen før og jeg var dårlig forberedt, men hadde en veldig fin kveld og drakk alt for mye :) 

     

   

   

  APRIL

  Jeg var på karpe konsert og det var helt fantastisk. Jeg danset og skrek til jeg var halvdød og jeg elsket det. Min beste kveld på lenge. 

  Jeg var på russetreff og jeg fokuserte det jeg hadde av energi på skole som jeg fikk igjen for da det nærmet seg eksamenstider.

     

  Og jeg rundet av måneden ved å legge ut nudes. HER. Neida. Men det var månedens mest leste. 

   

  MAI

  Åh, herlighet. Mai, ja. Skal vi se hva jeg husker. 

  Jeg var russ. 

  MEST LESTE: les HER 

   

  JUNI

  Jeg.fullførte.vgs. Dagen jeg aldri trodde skulle komme, jeg fikk vitnemål og var ferdig med en periode av livet jeg aldri skal gjennom igjen. Takk gud. Jeg skrev om friheten HER. Det er en helt crazy følelse jeg aldri kommer til å glemme. 

    

  Jeg brukte virkelig alle sparepengene mine på en chanel 2.55 veske og jeg ble 19. På 19års dagen min var jeg totalt lykkelig. Det er min første bursdag på evig der jeg ikke satt med noen form for skuffelse i etterkant. Jeg var 100% lykkelig fra klokken ble tolv til den ble tolv igjen. 

    

    

   

  Så igjen meg og det å takle vanskelige ting. Morfar sin bursdag var den 28. juni og den 28. juni satte jeg meg på et fly og satte kursen mot usa. En tur fylt med minner jeg aldri vil glemme. Jeg er ufattelig heldig som har vært så mange kule steder og som har så mange gode historier å skrive om. Men det beste av alt er vel at jeg deler mine beste kvelder med han der. 

   

   

  Dette ble myye bilder så jeg tror vi runder av her, så kommer del to i løpet av uken! 

 • Publisert: 28.12.2016, 20:24
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 6 kommentarer
 • datenight

 • Publisert: 27.12.2016, 19:22
 • Kategori: Blogg


 •  

  Og idag har vi vært på kino for anntaklig tohundrede gang sammen og er ikke det litt fint? At vi to, du og jeg, har ledd oss gjennom så mange filmer sammen? Om så dårlige filmer, du og jeg. Vi to. 

   
   

  Sivert er på hytta i julen og kom en svipptur hjem i går kveld, vi rakk akkurat å se den nye filmer "Why him?" (verdens beste film!!) og sove noen timer før han dro igjen tidlig i dag. Men kvalitetstid er kvalitetstid og det er litt hyggelig og litt ekkelt av vi er så glad i hverandre at savnet er uutholdelig, selv kun etter tre dager. Tredje juledag har for min del gått til jobbing og shopping, jeg har handlet på saaalg som jeg absolutt ikke har råd til for tiden. Jeg tentke jeg skulle prøve å få vist dere litt av alt jeg har kjøpt i løpet av morgendagen. Kanskje lage en video også siden jeg har så sykt mye fritid når kjæresten er borte og venninnene reiser mot deres nye hjembyer igjen. Håper du har en fin dag så langt, hvis ikke er det fortsatt tid til å endre det!! Jeg for min del er på vei rett mot sofaen med en ny bok og et stooort glass vin. Tjohei, vi ses i morgen!

 • Publisert: 27.12.2016, 19:22
 • Kategori: Blogg
 • 16 kommentarer
 • Leo

 • Publisert: 27.12.2016, 10:28
 • Kategori: Blogg
 •  

  Hei og god tirsdag! Julens late dager er over for min del og i dag skal jeg på jobb. Det er litt godt med struktur i hverdagen merker jeg, i hvert fall når jeg koser meg sånn på jobb! Sivert kom en svipptur hjem fra hytta i går så vi hadde kvelden sammen før han dro igjen i dag... men det var uansett godt å se han litt. Det er så rart hvordan alt blir vaner, som å våkne ved siden av han, og når han da ikke er her så er det så veldig noe som mangler. På bildene over ser dere hvertfall hva jeg har på meg i dag. Leopard jakke siden jeg snart skal til Afrika liksom.. Hehe! Æh, nå nærmer det seg veldig - jeg klarer nesten ikke vente til 2017 skal starte, jeg har så troen på alt som kommer! Jeg håper du har en fin tirsdag så langt. Om du har lite å gjøre så har salget begynt hos oss på Bik bok B) vi snakkes senere i dag, ha en super dag ❤

 • Publisert: 27.12.2016, 10:28
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • lets talk about gifts

 • Publisert: 26.12.2016, 16:10
 • Kategori: Blogg
 • Jeg hadde ikke tenkt til å skrive noe innlegg om hva jeg fikk til jul, det er for min del ikke relevant å dele på bloggen og en dum ting å holde fokus på. Julen handler om de man er glad i. Familietid, venner, god mat og ro. Julen min har bestått av akkurat det. Julaften med mine nærmeste, første juledag med gode venninner og god drikke. I dag derimot er det familiemiddag igjen og kjæresten kommer en svipptur hjem fra hytta, det gleder jeg meg til. Jeg gleder meg til å slippe å sove alene i natt, haha. De små tingene, altså. Dog jeg ikke har tenkt til å skrive om alt jeg fikk til jul tenkte jeg å skrive om en ting som jeg har blitt helt obsessed med. Jeg fikk polaroidkamera!! Så dette har vært med meg i julen og jeg elsker de nostalgiske bildene.   Hvor hyggelig? Det blir alltid god stemning når man drar det frem og det er litt sjarm i at man ikke får et nytt forsøk.

  Å fange øyeblikket. 
 • Publisert: 26.12.2016, 16:10
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Wine me

 • Publisert: 25.12.2016, 22:08
 • Kategori: Blogg
 • G I R L S

   

  Så kommer vi kanskje ikke inn på byen i dag, men vi kan jo ha det gøy for det, heh! Vi drikker vin, har allsang og snakker om alt som har skjedd og skal skje. Jeg elsker venninnnetid og er så inmari heldig som har så mange interresante og gode mennesker rundt meg. Håper du har det fint i kveld, vi snakkes i morgen ❤

 • Publisert: 25.12.2016, 22:08
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • i feel like pablo

 • Publisert: 25.12.2016, 16:26
 • Kategori: Blogg
 • FØRSTE JULEDAG 

  Hei vakre lesere. Julaften er over og dagen i dag har gått til å nyte. Ro, fri, digge matrester, gaver og gleden av familie. Det var en småsliten frøken som blogget sent i går og der en blanding av savn og forventninger tok litt overhånd, men jeg er back on track i dag, haha. Blogg ass, gode dager og dårlige. Jeg sitter for øyeblikket godt plantet i sofaen med julestrømpe og føler meg superlykkelig, så ingen grunn til bekymring - dog jeg selvsagt setter pris på hyggelige meldinger fra kjente og ukjente de siste døgnene. Jeg har det fint, veldig veldig fint. Men takk for at du er der. Første juledag er egentlig den store "familiemiddag"-dagen, men på grunn av litt sykdom her i kjernefamilien har vi blitt innendørs i dag og jeg har ruslet rundt i kjærestens pablo genser og dott på hodet. Mobil på alle bildene er forresten appen til kameraet mitt. Sivert er på hytta, så jeg var overlatt til meg selv når det kom til outfitbilder, dermed blir det denne selvutløseren da. Herlig. Planen for kvelden er litt vin med gode venninner, men før det skal vi spise litt kalkun her hjemme. Ikke jeg da. Håper du hadde en fin julefeiring i går og at du kooser deg disse dagene. Det syns jeg du fortjener! Masse kjærlighet fra meg♥ PS kommentarfeltet er åpnet igjen! :D 

 • Publisert: 25.12.2016, 16:26
 • Kategori: Blogg
 • 13 kommentarer
 • the most wonderful time of the year... ?

 • Publisert: 24.12.2016, 21:48
 • Kategori: Blogg
 • og det er julaften, klokken er 19. Jeg har grått 6 ganger til nå, det er en hel del mindre enn i fjor men en hel del mer enn året før. Og det er snart tid for gaver, men det eneste jeg ønsker meg er moffen. Om så bare i to minutter.


   

  Savnet går kanskje i bølger, men i dag drukner jeg. 

   

  Kommentarfeltet er stengt i dag.

 • Publisert: 24.12.2016, 21:48
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • julemorgen

 • Publisert: 24.12.2016, 14:27
 • Kategori: Blogg
 •    God jul, til mine fantastiske lesere! Det er så rart å våkne og se ut over sjøen på plussgrader og sol. Julestemningen skulle vist aldri komme i år, men det er jo greit det også. Dagen så mange har ventet på ble for min del ikke startet før jeg våknet halv ett, dro på meg reinsdyrpysjen og ruslet ned i stuen der mamma hadde begynt på julematen og julestrømpen hang klart. Det er litt vemodig å tenke på at dette er siste julen jeg bor hjemme. Siste julen der jeg våkner til lukten av kålrabistappe og mammas julesang. På en måte rart og på en annen måte godt å tenke på at til neste år skapes nye tradisjoner. 

  Jeg vet julen er tiden man skal være positiv og minnes menneskene man er glad i, men ønsker også å skrive et par ord til deg som kanskje som meg savner noen denne julen. Følelsen av at det aldri vil bli det samme. Forventninger som ikke kan nås uten. Jeg håper du finner roen til å komme deg gjennom dagene der savnet er ekstra stort. Der familietid står sterkt og mangelen er ekstra merkbar. Jeg håper så inderlig du finner roen, det gjelder også meg selv. Jeg håper jeg finner roen til å se gleden i at vi andre i hvert fall samles som før. Som at vi spiser det samme som da han var her, som at vi kan le og ha det hyggelig sammen. For det var jo det han ønsket. Det var jo det jeg lovte. Jeg håper jeg finner roen til at jeg glemmer klumpen i magen, men hvis ikke så er det også helt ok. For vi er jo heldig som har en å savne. En som har betydd så mye at det aldri blir det samme. Jeg håper du har det greit, og hvis ikke du har det greit så kommer det en dag i morgen. Jeg ønsker deg det aller beste, denne julen som alltid. Vi er alle bare en gjeng med ensomme sjeler som finner trøst i hverandre. Så får resten gå som det går. 

  Nå er det den evige prosessen med sminke og det å finne en kjole med plass til litt julemat. Jeg har fått litt spørsmål om hva jeg spiser i julen siden jeg er veggis og jeg spiser rett og slett det samme som deg minus kjøttet. Så enkelt er det. Jeg elsker poteter, jeg elsker saus, rødkål, kolrabi og alt annet digg det er å finne - og tro meg. Man blir mett så det holder av det også. I dag er dagen man kan spise seg goood og rund, det er tross alt snart et nytt år og noe må vi jo holde på med i året som kommer. Så i dag finner vi nok mange inspirasjonen til hva vi setter på nyttårsforset-listen. 

 • Publisert: 24.12.2016, 14:27
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • to fremmede

 • Publisert: 23.12.2016, 02:00
 • Kategori: tanker
 •  

  LATTER - SLURK - HÆ, TULLER DU? DET VISTE JEG IKKE. 
  Selvsagt viste jeg ikke det, vi kjenner hverandre jo såvidt - men hvorfor føler jeg da at jeg har kjent deg i en evighet?

  SLURK 

      

   

  BARNDOM - FAMILIE - KJÆRLIGHETSHISTORIEN
  Et nytt vennskap der alle historier både blir fortalt og hørt for første gang. Der man blir kjent ved hver setning som sies. Det er en fin ting, det. Å bli kjent. Å være den versjonen av deg du vil være. Også snakker du deg litt bort og viser også frem de sidene du ikke er så stolt over, men så blir det mottatt på en sånn måte at du føler det er greit at du er sånn. Å kunne være deg selv med en fremmed. Det er litt sjeldent, er det ikke?


  SLURK 


  LATTER - SLURK - JEG SKRUR AV TVEN 
  Oss to som to fremmede, som ikke lenger er fremmede - er vi vel? Eller hvor går den grensen? For nå vet du plutselig så mye mer, som en god venn og så sitter jeg der klokken ett på natten og snakker om de tingene jeg ikke en gang forteller venner. Da er man kanskje ikke fremmede lenger, men vi har jo nettopp møtt hverandre. Og filmen som spiller i bakgrunnen i frykt for at det skal bli kleint har ingen av oss kastet et blikk på.

  SLURK    

  Så blir ettermiddag til natt og et par glass til flaske, så sitter vi der - du og jeg, som de to fremmede som ikke lenger er fremmede. Så tar vi den siste slurken. 
   

   

  Jeg må slutte å blogge om nettene, jeg er så dødlig dramatisk. Er ikke like psyko i virkeligheten som jeg fremstiller meg på bloggen. Tror jeg. Besøk bloggen til Rebecca her. Du kommer til å le for hun er mye morsommere enn meg.. Kjipern. Vi snakkes i morgen♥

 • Publisert: 23.12.2016, 02:00
 • Kategori: tanker
 • 6 kommentarer
 • Motorcycle boots

 • Publisert: 22.12.2016, 15:41
 • Kategori: Blogg
 • Jeg. Er. Frelst! Disse skoene har jeg siklet etter for alltid og jeg er så fornøyd med å ha gitt meg selv disse i julegave. Jeg skal legge ut bedre bilde av de senere, nå er det jobbing i noen timer før det er siste kvelden med Sivert hjemme før nyttår. Det er rart det. Ha en fin kveld ❤

 • Publisert: 22.12.2016, 15:41
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Snapshots from Gothenburg

 • Publisert: 22.12.2016, 10:04
 • Kategori: Blogg
 • God torsdag og bittelille-julaften!! Jeg glemte fullstendig å dele noe særlig bilder da jeg var i Gøteborg så nå som jeg er hjemme får jeg heller komme med et lite bildedryss. Gøteborg er jo en fantastisk by, ikke for stor men masse muligheter og jeg nyter alltid å være der. Funfact er jo at Gøteborg var første kjæresteturen til meg og Sivert. Vi var 16 år gamle og tok tog dit, vi hadde vel egt ikke fått ordentlig lov heller. To små i Gøteborg, denne gangen var vi fire litt større. Vi reiste med Magnus og Line og koste oss med null planer og hverandre. Det ble litt shopping, myye god mat og julemarked på Liseberg! Håper du har hatt noen fine dager❤ vi snakkes senere i dag!

 • Publisert: 22.12.2016, 10:04
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • BASIC

 • Publisert: 21.12.2016, 21:26
 • Kategori: Blogg


 •  

  JACKET PULL&BEAR
  SWEATER BIK BOK
  JEANS DR.DENIM
  BAG CHANEL
  SHOES CAMILLA PHIL X BIANCO
   

  Frøken ikke-så-kreativ her som tok på seg det mest basic antrekket jeg kunne funnet frem fra klesskapet mitt. Det gikk litt fort i svingene i går tidlig da Line og Magnus skulle hente oss før gøteborg turen. Jeg kastet derfor på meg dette og puttet en haug av andre ting i en bag før jeg sov hele veien. Jeg hadde selvsagt kledd meg alt for dårlig for julemarked og endte opp med å handle meg litt varme klær og skifte da vi spiste lunsj. Der har du meg i et nøtteskall - håpløs. 

 • Publisert: 21.12.2016, 21:26
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Et annet sted

 • Publisert: 21.12.2016, 11:23
 • Kategori: Blogg
 • Jeg vet ikke hvordan jeg har blitt så rastløs som det jeg er, eller om jeg bare er ung og nyskjerrig, men jeg elsker å ikke være hjemme. Jeg elsker å besøke nye steder, men også steder jeg har vært før. Jeg elsker å kjøre bilturer uten mål eller mening. Jeg elsker å bare være litt, et sted der ingen bryr seg. Der ingen vet hvem jeg er og ingen bryr seg om hva jeg gjør.

   

   

  Livet mitt er kaos. På godt og vondt, jeg har alltid mye som foregår og de dagene jeg da ikke har noe på planen er jeg nødt til å finne på noe. I går var en sånn dag. Så vi dro til Gøteborg før solen stod opp og ruslet gatelangs omringet av lys og stressede mennesker. Uten noen form for mening med turen annet enn litt nye impulser og det var veldig deilig.

   

   

  Også er det det å komme hjem da. Til et lite koselig sted der alt er på rett plass. Kjenner du følelsen? Som da du fikk lyst til å bruke et hårbånd du har tatt vare på og når du skjekket skuffen var det akkurat der du hadde tenkt? Eller som at ingen har rørt teppet i ditt hjørne av sofaen? Den følelsen av tilhørighet som er så inmari sjelden, i hvert fall i mitt liv. En følelse jeg kun har etter jeg har dratt. Som å ligge i mamma sitt fang og vite at nå kommer alt til å bli ok. Tilhørighet. At noe mangler og at du mangler fra noe. Det er en god følelse, det.

   

   

  Kanskje det er nettopp derfor jeg liker så godt å være borte? For at jeg endelig føler meg som en del av noe til tross for at jeg ikke merker det ellers.
 • Publisert: 21.12.2016, 11:23
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • camel coat

 • Publisert: 20.12.2016, 19:24
 • Kategori: Blogg • HVOR BLIR DET AV VINTEREN? 

  Jeg har så minimalt med julestemning for tiden, til tross for at julaften kun er 5 dager unna. Ingen snø og plussgrader er liksom ikke det optimale for julestemningen, dessuten merker jeg jo at julen ikke er det samme nå som morfar mangler. Jeg blir liksom aldri vandt med det, men det er på en veldig rar måte litt godt å merke at noe mangler, at han ikke er glemt liksom til tross for at årene går. Rart hvordan denne bloggen har fulgt meg så lenge, at jeg kan bla i arkivet til tiden han forsvant og hvor utslitt jeg var. Men denne julen sitter jeg igrunn uten forventninger og det er litt godt. Jeg har ønsket meg kjipe ting som et bord og tepper jeg kan ha til dagen jeg flytter ut kommer og jeg skal kun feire med de aller nærmeste. Romjulen skal tilbringes på jobb som resten av denne måneden, jeg jobber faktisk 130% stilling denne måneden, så det får jeg vel igjen for i januar. Det blir digg!! Og jeg fikk skattesmell, men det er en annen historie som jeg kan utsette til april. Jeg har hvertfall ikke tenkt til å betale eller tenke på det før den tid. Kåpen jeg har på meg i dag er faktisk ny! Jeg kjøpte den på lørdag da jeg var en tur i sverige på vei til julemiddag med familien til Sivert. Den er fra Angelica Blick sin kolleksjon for bikbok og jeg syns den er så fin. Litt maskulin kanskje, hvertfall veldig annvenlig. Jeg håper du har det fint for tiden!! Med mye jobbing føler jeg meg litt distansert fra bloggingen, men jeg setter veldig pris på at dere stikker innom og alt det hyggelige dere skriver til meg. Det betyr mye at dere tar dere tid til å skrive ting også, å ikke bare lese. 

 • Publisert: 20.12.2016, 19:24
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • KONKURRANSE: vinn en glossybox

 • Publisert: 20.12.2016, 10:16
 • Kategori: konkurranse
 • //sponset innhold

   

  Hei og god tirsdag! Vi har klatret fem plasser opp og er i dag på plass 65 på bloggtoppen i Norge!!! All fremgang er god fremgang så jeg feirer ved å kjøre en liten konkurranse, haha. De små gledene♥
  Jeg kan ærlig talt minimalt om sminke og hva som er inn/lurt/bra har jeg null peiling på. At det da kommer en boks med nye varer på markedet hver månede kunne ikke passet meg bedre, da blir jeg oppdatert, haha! Den siste esken heter christmas sparkle og jeg gir bort en eske til en av dere! Glossyboxen sitt innhold pleier å være tilpasset i forhold til fargene til den som skal motta den, men siden jeg ikke vet hvem som vinner kan denne glossyboxen inneholde andre ting enn hva jeg fikk.


  For å delta:

  Lik min Facebook-side HER og kommenter i kommentarfeltet at du er med! Har du likt den fra før kan du gjerne klikke "liker" knappen nederst i innlegget men dette er ikke et krav. Se Instagram for dobbel vinnersjanse (der heter jeg @b.arntzen)!
   

   

  LYKKE TIL! ♥♥♥

 • Publisert: 20.12.2016, 10:16
 • Kategori: konkurranse
 • 13 kommentarer
 • Det kan hende jeg seiler min skute på grunn...

 • Publisert: 19.12.2016, 17:14
 • Kategori: tanker


 • ...men så er det dog deilig å fare

   

  "Det kan hende du seiler din skute på grunn, men så er det dog deilig å fare" sa hun. Jeg skjønte ikke noe og syns i grunn hun var litt teit som quotet et dikt der jeg satt å snakket om alt som gjorde at hverdagen min ikke funket. Neste gang jeg var hos henne samme uke sa hun det samme. Jeg var sliten og jeg skjønte ikke, men jeg orket ikke si det. Jeg hadde to timer med hjelp i uken og mens hun fortsatte å si denne dumme qouten var jeg bare en 16 år gammel jente som på den tiden hatet å lese og syntes quotes var cheesy. I to år fikk jeg høre dette. Ikke hver gang jeg var der ( det hadde blitt 208 ganger), men nesten. Og dagen jeg var friskmeldt fra sykehuset spurte jeg litt forsiktig om hvorfor hun alltid minner meg på dette og hun svarte:

  "Vi mennesker er så redd for å ta avgjørelser og vi tenker alltid konsekvenser. Vi må lære oss å gi litt bæng, for alt går kanskje til helvete men veien dit kan jo være helt fantastisk. Livet blir hva vi gjør det til og om så du seiler skuten på grunn så la veien dit bli fantastisk!"

   

  Jeg er verdens heldigste som har fått god hjelp til å snu noe tungt over til noe som kan være god læring og jeg vil bare si at det er ingen skam. Å være psykisk syk er veldig vanlig og veldig vondt og jeg unner deg så inderlig den livsgleden jeg har i dag. Søk hjelp, vær så snill. Ingen har vist om at jeg har fått hjelp, men i det jeg trykker publiser om 30 sekunder vet alle det. So What? Det var deilig å fare.

   

 • Publisert: 19.12.2016, 17:14
 • Kategori: tanker
 • 25 kommentarer
 • Sunday essentials

 • Publisert: 18.12.2016, 18:59
 • Kategori: Blogg
 • FOR Å GJØRE SØNDAGEN LITT BEDRE

  Ah, endelig en etterlengtet søndag. Jeg har jobbet litt og gjort litt annet gøy i dag og nå er det antrekket over her, julefilm og kjærestekos som står på planen. Det er noe eget over søndager altså! Vi har vært på julebord både fredag og lørdag og nyter en rolig kveld i dag, det kommer godt med. Håper du har det fint ❤ I morgen kommer det et etterlengtet personlig innlegg om psykisk syke og litt til.

 • Publisert: 18.12.2016, 18:59
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • That time of the year

 • Publisert: 17.12.2016, 09:58
 • Kategori: Blogg


 •        

      


  De beste vennene er de du kan gå ukesvis og månedsvis uten å snakke med og neste gang dere ses er det som om samtalen fra sist aldri stoppet. Å kunne snakke om alt på godt og vondt, å kunne le, danse og være seg selv. Mennesker som du ikke har snakket med, men allikevel er oppdatert fordi de bryr seg.

   

         

  ENDELIG GJENFORENT

  I går hadde vi julebord med jentene fra videregående og jeg koste meg alt for mye. Jeg er så klein i dag og det å skulle til Sverige klokken 9 i dag er heavy. Jeg lover meg selv å aldri røre alkohol igjen hver gang jeg er som dette, haha! Uansett var det skikkelig godt å få sett igjen de jentene som alltid har vært en så stor del av hverdagen min i tre år. De som var den gode biten av videregående. Nå er jeg i hvert fall på vei til Sverige for å besøke litt av familien til Sivert og for å handle litt candy, haha. Jeg føler meg så inderlig harry men det er alltid gøy å gjøre litt annet og da det dukket opp en fridag var jeg nødt til å finne på noe. Jeg håper du får en super lørdag, vi snakkes senere i dag ❤

 • Publisert: 17.12.2016, 09:58
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Crazy days

 • Publisert: 15.12.2016, 10:40
 • Kategori: Blogg
 • Jeg elsker julen selv om jeg må innrømme at det er litt rart at det verken er snø eller noe særlig kaldt. Da er det liksom ikke helt jul, er du enig? Jeg føler meg som verdens dårligste blogger for tiden, men saken er at dagene er hektiske og består av mye jobbing nå som julerushet er i full gang. Jeg har to fridager i hele desember, så så mye tid til overs har jeg rett og slett ikke! Det er akkurat nok til at jeg får litt kosetid med kjæresten og en kaffe i ny og ne. Som i dag, hvor vi satt tidlig på morningen å pustet inn den kalde luften og pratet om alt det spennende som kommer. De små og de store tingene. Forresten så er vinneren av konkurransen trukket og kontaktet på Mail. Jeg håper du har det fint! Jeg kommer sterkere tilbake... det kommer et innlegg til i kveld og i morgen er vi back on track ❤ ha en super onsdag! Husk at vi har supertilbud på Bik Bok dersom du vil stikke innom!!

 • Publisert: 15.12.2016, 10:40
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Army gang

 • Publisert: 14.12.2016, 13:56
 • Kategori: Blogg
 • Publisert: 14.12.2016, 13:56
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • black fur

 • Publisert: 13.12.2016, 09:33
 • Kategori: Blogg


 •  

  WHAT I WEAR 

  Det er tirsdag og dobbel arbeidsdag for min del, jeg ville bare stikke innom for å vise dere hva jeg har på meg. Ukene går så sinnssykt fort, tenkt at det er kun to uker til jul! Dessuten er det jo lucia i dag, ikke det at jeg skal være husmor og bake eller noe sånt, men det er jo litt hyggelig med sånne små feiringer i julen. Hele antrekket er egentlig fra bik bok, så det er vel ikke vits i å gå gjennom listen, haha! Jeg håper du får en super tirsdag ♥ Nå må jeg løpe! 
  Ikke glem konkurransen der du kan vinne hudpleieprodukter til 2000kr HER! Den avsluttes snaaart. 

 • Publisert: 13.12.2016, 09:33
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • the perfect sunday

 • Publisert: 12.12.2016, 12:33
 • Kategori: Blogg
 • Er det ikke rart hvordan man når man er liten elsker alt barnslig? Som t-shirts med hester, å leke på lekeplassen, å bake pepperkaker og tegne. Er det ikke rart hvordan når vi blir tenåringer hater den type ting og annser det som "kleint"? Som å gå i vintersko, som å bruke rosa, som å danse og leke. Er det ikke rart hvordan vi vokser det av oss igjen? At jeg snart blir 20, jeg elsker onepiecen min med reinsdyr, jeg har det på mitt beste når jeg danser som en gal og vi går sammen en gjeng for å bake og tegne på pepperkaker. Jeg elsker vi har vokst den type ting av oss, det er liksom et tegn på at den usikkerheten som følger med ungdomstiden begynner å slippe taket og folk begynner mer og mer å kunne være seg selv. Jeg merker det veldig på meg selv i hvert fall og det er en skikkelig befrielse som burde ha vært en selvfølge. 

  Så i går bakte vi. Fra klokken seks til midnatt satt vi der og kjevlet og lo og sang av full hals til dårlig julemusikk. Og flesteparten spiste opp pepperkakene før de rakk å bli pyntet for ærlig talt - man blir jo litt lei... Men jeg hadde det super hyggelig, det er sånne småting som gir skikkelig påfyll. Denne helgen har jeg hatt masse venninnetid og det er så deilig i en ellers hektisk arbeidshverdag. Mandag var derfor ikke så ille og jeg er klar for en ny uke med jobbing og også julebord, så jeg har masse å se frem til! Jeg håper din helg har vært fint, og ikke glem å melde deg på konkurransen min HER og på instagram der du kan vinne produkter til 2000kr. ♥ Vi snakkes etterpå!

 • Publisert: 12.12.2016, 12:33
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • JULE-GIVEAWAY

 • Publisert: 11.12.2016, 18:39
 • Kategori: konkurranse
 • //i samarbeid med VASS PR og FOREO 

     Jeg har et samarbeid med Vass PR og får lov til å dele ut en gaveeske til en heldig leser. Produktene har en verdi på 2000 kroner og er produkter jeg virkelig mener er gode og unner mine flotte lesere. Det er jo tross alt jul og takket være dere så får jeg utrolig mange fordeler gjennom denne bloggen, derfor fortjener dere litt goder dere også! Om ikke du vinner i dag kommer det flere konkurranser i desember. Her har dere litt info om produktene, konkurranse vilkårene kommer lenger ned. 

   

  FOREO som i utgangspunktet er et Svensk brand har vokst seg stort de siste årene og vunnet en rekke priser for sine produkter. Produktene er ultrahygeniske, Foreo sitt mest populære produkt er LUNA som er en cleanser som ved hjelp av impulser påvirker huden. Cleanseren fjerner sminke og urenheter i dybden med sine silikonknotter som er en hel del mer hygienisk enn børster vi ofte bruker til samme bruk.Et av produktene jeg skal gi ut i dag er en Luna mini 2, Ordninærpris 1300 svenske kroner.  Luna play er verdens minste cleanser som har samme effekt som LUNA mini 2, bare denne er mindre og en "smakebit" på hva slags produkter Foreo har å tilby. Den fine prisen gjør det mulig for alle å få silkemyk hud uten urenheter. Den fjerner smuss, åpner porer og renser i dybden, dette er noe alle hudtyper trenger, både gutter og jenter. Denne kommer i syv farger og koster ordinært 299 svenske kroner. Vinneren vil få med en av disse også, som er lette å dra med seg på farten og som er enkel å lure inn i kveldsrutinen. 

  Slik bruker du de: 
  Påfør din vanlige cleanser i hele ansiktet, vask din luna og sett den på "ansiktsrens". Masser din cleanser rundt i fjeset med Luna i ett minutt før du vasker annsiktet ditt. Deretter påfører du din fuktighetskrem før du går over med Luna igjen, men denne gangen på "anti-age" modus. Gjør dette også i ett minutt før du skrur av apparatet og vasker luna godt. 

  FOREO DAY CLEANSER er en skummete eksklusiv krem som gir glød og fuktighet til huden før dagen har startet ordentlig. Denne gjør virkelig underverker, og det er viktig å ikke glemme at morgenrutiner er like viktig som kveldsrutinene. Denne skal masseres inn, gjerne ved hjelp av Luna. Deretter setter du igang med resten av rutinene, den skal altså ikke vaskes av og jobber aktivt gjennom hele dagen. Denne har en verdi på 300 svenske kroner. 

      

  HVA MÅ DU GJØRE FOR AT ALT DETTE SKAL BLI DITT?

  1. Lik min facebookside HER

  2. Kommenter at du er med (husk mailen din, så jeg får kontaktet deg)!


  PS! SE MIN SISTE INSTAGRAMPOST FOR DOBBEL VINNERSJANSE

   

  Lykke til, jeg skulle gjerne gitt en eske til hver og en av dere ♥

 • Publisert: 11.12.2016, 18:39
 • Kategori: konkurranse
 • 20 kommentarer
 • takknemlighet.

 • Publisert: 11.12.2016, 00:28
 • Kategori: tanker
 • Herlighet, dagene går så fort. Plutselig er det nesten søndag og jeg har ikke en gang rukket å åpne julekalenderen min de siste tre dagene! Jeg som hadde tenkt til å kose meg alene i går kveld endte opp med en venninne på overnatting istedet. Det var veldig, veldig godt. Jeg elsker å kunne sende en melding også tar det en halvtime også er man ikke alene lenger. Jeg elsker å ha noen der, sånn selv om jeg til tider føler meg ganske alene, haha. Natalia skravlet hull i hodet mitt til klokken ble tre på natten, så for å si det sånn sov jeg til det var tid for jobb igjen. Etter jobb i dag dro jeg sammen med mine flotte kollegaer på tacobesøk hos maren før det var tid for kino. Vi så filmen "Office christmas party" og det var superkoselig nå i juletiden, selv om filmen i seg selv var rimelig hjernedød. Men det er litt godt det også, det er nesten ille å si det, men jeg elsker å til tider kunne koble av med en film som ikke krever så mye konsentrasjon. Dessuten er det så hyggelig å gå på kino uansett. Og jeg lo litt for mye. Du vet sånn når du ler av ting du egentlig ikke burde syntes er gøy, og ingen rundt deg egentlig ler så du føler din ordentlige dårlig humor kommer frem. Akkurat sånn. 

     
   

  Jeg vet ikke hva det er, men noen ganger så blir jeg helt skremt over hvordan ting alltid ordner seg. Hvordan du faller på plass enten du ønsker det eller ikke, hvordan du kan føle deg helt lost den ene dagen, mens den neste dagen kan alt liksom ha løst seg uten at du har gjort noe for det. Det er skremmende og jeg tenker til tider hvor sinnsykt heldig jeg egentlig er. For det er jeg. Da jeg fikk høre at jobben min skulle flyttes og måtte midlertidig stenges fikk jeg litt panikk. Jeg begynte å jobbe der da jeg var 15 år gammel, det var det eneste stedet jeg noen gang hadde søkt på jobb og det var trygt. For det blir jo sånn, det trygge holder vi oss gjerne til - så etter 3,5 år var jeg på akkuratt samme plass. Og panikken spredde seg litt i kroppen da jeg skjønte at det ville skje en endring, at jeg kanskje måtte søke ny jobb og at det trygge ikke lenger var der. Og jeg stresset. Jeg stresset så innmari mye at det er en hel månede av dette friåret der jeg lå med klump i magen og gruet meg, der jeg skrev en cv 200 ganger men aldri ble fornøyd, der jeg prøvde å finne et sted som kunne trengte en som meg, så jeg skulle slippe å søke flere steder. Og jeg søkte ett sted. Ett eneste sted, der jeg visste de trengte hjelp og jeg fikk jobben. Det var en utfordring jeg hadde godt av, en jobb jeg ikke hadde sett for meg at jeg skulle ha og en jobb som var totalt annerledes enn hva jeg var vandt med - det hadde jeg inderlig godt av. Men klumpen i magen forsvant ikke. Jeg fikk ikke nok jobb, det å være ny og ha helt nye oppgaver er noen ganger en utfordring og det kan være litt tungt om man føler seg alene om det. Så den jobben var nok ikke noe for meg. Og mamma sa "Du slappe av. Virkelig, ting kommer til å løse seg, det gjør de alltid", og jeg trodde ikke på hun. I den nye jobben trengte jeg litt handy klær, så mamma dro meg med til byen. Meg med klumpen i magen og mamma. Oss tre som skulle handlet litt. Vi dro innom bik bok og jeg ble spurt om jeg ville komme inn på intervju, helt tilfeldig og i dag har jeg verdens beste jobb. Alt er så inmari tilfeldig, men jeg må lære meg å høre på mamma. For alt ordner seg, jo. 

  Jeg er så takknemlig for å kunne være hun nye i en gjeng som tar så innmari godt vare på meg. Jeg er så takknemlig for å bli kjent med så mange kloke mennesker som ikke bare lærer meg masse om kundeservice, salg, markedsføring og butikk - de lærer meg også om å lage guaccamole til tacoen og hvor det er best å parkere i tønsberg, hvor i asia det er lurt å reise og hvilke vippeekstentions som fungerer best. De lærer meg at det er kaldt i vegas om vinteren, at det er ok å utsette utdanning og at det er måter å komme på en privatliste på utestedene i tønsberg??. De lærer meg at det er ok å være ny, de lærer meg at i en god jobb tar man godt vare på hverandre og de får meg skikkelig til å ville bli bedre på alt. Og jeg høres skikkelig teit ut nå, fordi det er sent, det er lørdag og jeg sitter her alene med katten min, men akkuratt nå er jeg bare inderlig takknemlig for hvordan ting ordner seg og hvor sinnsykt heldig jeg har vært den siste måneden. Det er helt uvirkelig og jeg har aldri vært mer motivert.

   


   

  Jeg er så innmari, innmari heldig. Det er jeg virkelig. 

   

 • Publisert: 11.12.2016, 00:28
 • Kategori: tanker
 • 6 kommentarer
 • in my new jeans

 • Publisert: 10.12.2016, 10:52
 • Kategori: Blogg

 •  

  Det farlige med å jobbe jobbe et sted du liker alt du tar i... 
  FULL OUTFIT BIK BOK    

  ON A SATURDAY MORNING 

  God lørdag ♥ Kvelden min i går som skulle gå til avslapping og lesing, ble fort til sleepover og vi sitter for øyeblikket å spiser litt frokost. Vi ble sittende å prate til tre i natt og jeg hadde det superhyggelig, det er litt godt innimellom det også, å få tømt hjertet litt. Det er så rart det enda er så mildt midt i desember, jeg sitter liksom litt å venter på snøen, men det er vel kanskje litt sånn at man aldri blir helt fornøyd uansett. Buksene jeg har på meg i dag er girlfriendjeans fra bik bok og jeg elsker fargen på de. Jeg klarte ikke å ikke ta de med hjem da vi fikk de inn og den sitter skikkelig fint over rumpa! Det er så vanskelig å finne ikke-tettsittende jeans som også sitter fint over rumpa, men denne gjør virkelig det! Nå er det snart tid for jobb igjen, før jeg ikveld skal på taco og kino! Det gleder jeg meg skikkelig til. Haha, jeg har blitt en sånn grå mus som ikke orker å dra ut i helger lenger... Det har kanskje litt med tiden av året å gjøre.. Håper du får en super lørdag ♥ Vi snakkes i kveld!

 • Publisert: 10.12.2016, 10:52
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • bomber

 • Publisert: 09.12.2016, 19:40
 • Kategori: Blogg
 • SAMSUNG CSC

   

  BOMBER JACKET FILIPPA K
  T-SHIRT BIK BOK
  PANTS BIK BOK
  SHOES GUCCI 


  FINALLY FRIYAY 

  Hei partypeople, det er fredag! Det er noe eget ved fredager, selv om jeg jobber både lørdag og søndag denne uken har jeg skikkelig fredagsfølelse og gleeder meg til å komme hjem til ♥taco♥. Jeg var litt overtrøtt og sentimental da jeg skrev innlegget i natt om at sivert er på hytta og jeg ikke vet hva jeg skal gjøre i helgen uten. Nå der i mot har jeg landet litt og har planer for hele helgen, det gleder jeg meg til. Enn har godt av litt alene tid - det trenger ikke å skje noe hele tiden, jeg må lære meg det. Så i kveld skal jeg slenge beina på sofaen i de nye tøflene mine fra forrige innlegg, jeg skal ta meg et stooort glass vin og lese en bok jeg har dødd etter å begynne på lenge, men aldri funnet roen til å starte på. Men først er det tid for litt jobbing! Jeg håper du har en fin fredag så langt og gleder deg til helg. Nå er det jo siste innspurt før jul ♥ 

 • Publisert: 09.12.2016, 19:40
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • meg uten deg

 • Publisert: 09.12.2016, 11:23
 • Kategori: tanker
 • En varm hånd på skulderen som stryker litt, men bare med tommelen. Jeg våkner ikke med en gang, men når jeg først har våknet sier jeg ingenting i håp om at han skal fortsette. "Har du sovet greit?" sier han, som alltid. Han slutter ikke å stryke og jeg åpner øynene. Lyset er orange og har trengt seg gjennom gardinene vi har hengt opp helt feil. Lyset lager striper i taket og blender meg. Jeg lukker øynene igjen og nikker. "Ja, jeg har sovet godt". Du stryker meg enda med tommelen din, men legger deg ikke intil meg fordi du vet jeg hater det når jeg ikke har rukket å våkne ordentlig. Tenk å kjenne hverandre så godt.  

   

     
  Jobb.
  Lunsj mellom slagene. Mat, kaffe, du forteller om han nye på jobben og jeg forteller om hvordan det er å være hun nye. Litt latter og litt stress, og snart skal vi begge på jobb igjen. Men akkurat nå er vi her. Kvalitetstid om så bare i et kvarter. Du og jeg på en liten cafe. Du og jeg som ikke skal se hverandre før søndag.

   

   

  Og det har begynte å bli mørkt og luften på utsiden er crispy. Det er ikke så kaldt til å være desember, men fortsatt kaldt. Anntakligvis fordi jeg kler meg som om det var tidlig september. Du sier jeg må kle på meg for å ikke bli syk, men jeg hører aldri på deg. På samme måte som jeg aldri hørte på mamma da hun sa det samme da jeg var mindre. Eller når mormor sier jeg må lære meg å gå med sokker, fordi meste parten av varmen i kroppen forsvinner ut via hodet eller føttene. Jeg hater sokker, men det er en annen historie. 

   

   

  Jeg er vandt med en liten avstand. Å ha mange rundt seg, men få nære, for det er jo ærlig talt litt slitsomt å skulle være så nær. Å like så godt å være med noen at man blir skikkelig sårbar. Å være så glad i noen at noe mangler når man ikke er sammen. Er ikke det skikkelig teit? Er ikke det skikkelig slitsomt? Jeg liker det hvert fall ikke noe særlig. Jeg liker ikke å føle at jeg er avhengig av en annen for at hverdagen skal være hverdag og selv om du bare er på hytta så merker jeg hvor stor del av hverdagen du egentlig er. Som at ingen vekker meg ved å stryke på ryggen, heller den jævla iphone vekkerklokke-lyden som gir deg lyst til å starte dagen med å dunke hodet i veggen. Som at jeg måtte stå opp et kvarter tidligere for å sette på te-vann før jeg gikk på badet. Som at jeg satt alene på bakrommet på jobben å spiste lunsj istedet for å møte deg. Som å kunne velge film alene da jeg kom hjem, for du var ikke der til å ta stein saks papir med. Som å sitte der alene å le av favorittfilmen uten deg å le med, uten din armkrok og uten deg å legge seg inntil da det har blitt sen kveld og litt småkaldt på soverommet. Meg uten deg. Det er rart og det er innmari skummelt. Og litt fint. Skummelt og fint, en farlig kombinasjon. 


   

  Så, så tåplig har jeg blitt. Det er snakk om 4 dager og jeg skriver et blogginnlegg om noe som mangler allerede den første kvelden. Here comes 3 more. God fredag! 

 • Publisert: 09.12.2016, 11:23
 • Kategori: tanker
 • 6 kommentarer
 • suit up

 • Publisert: 08.12.2016, 15:35
 • Kategori: Blogg


 •   

  Det er endelig desember og tid for julebord. Jeg elsker julen, jeg elsker varme i peisen, lys i mørket og å pynte meg. I alle år har jeg strebet etter å finne den perfekte julebordskjolen, men i år var det liksom ingen kjole som var ... meg. Da jeg fant denne dressen derimot var jeg solgt og det er deilig å ha det hele i boks. Så dette er planen for julebordet som jeg skal på med jobben til uken. 

 • Publisert: 08.12.2016, 15:35
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • christmas sparkle

 • Publisert: 07.12.2016, 21:44
 • Kategori: sponset
 • //Sponset

   
      GLOSSYBOX CHRISTMAS EDITION 

  Desember, ny månede og ny eske i posten. En liten gave jeg alltid glemmer at kommer på døren for å ønske den kommende måneden velkommen. Det er vel kanskje det beste med glossybox - en gave som kommer med en liten oppmerksomhet hver månede og siden du ikke vet hva den inneholder er det også som en ordentlig presang. Denne månedens glossybox var superpraktisk for min del, en annsiktsskrubb for min oljete vinterhud, en tørrshampo som er tidenes forbruksvare her i huset, rød lipgloss til julebordsessongen, parfyme som lukter himmelsk til nyttårsaften og øyenskygge i en beige/grå farge på stick, da er de mye lettere å påføre. Den rød lipglossen ble tatt i bruk på mandag alt og den er kjempe fin i fargen! Glossybox kan jo kanskje også være et forslag til en julegave til hun som har alt? Det er fler abbonementer å velge i mellom, en oversikt over det finner du her

 • Publisert: 07.12.2016, 21:44
 • Kategori: sponset
 • 4 kommentarer
 • rainy morning

 • Publisert: 07.12.2016, 13:13
 • Kategori: Blogg

 •       

  FRA EN JOBB TIL EN ANNEN 

  Jeg er i skrivende øyeblikk på farta til jobb og tenkte å stikke innom med en liten update, selvom disse innleggene ikke er gode for noe. 11-timer lange arbeidsdager er uvandt og tunge, og jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal få det hele til å gå opp med bloggingen, men dette innlegget er skrevet i all hast i bilen og bildene fra en småstresset frøken som ikke en gang har rukket å våkne. Men dere ser i hvert fall hva jeg har på meg på jobb i dag! Jeg skal jo jobbe lenge, så gikk for noe supercomfy og ser derfor ikke veldig fresh ut. Haha, livet med to jobber altså!  Dessuten regner det, så jeg føler meg litt som en våt katt. Men jobb står for tur og jeg er klar for en laaang dag. Jeg har et forhåndsskrevet innlegg som kommer i løpet av dagen, så stikk innom igjen! Ha en super onsdag, ta vare på deg selv ♥ 

 • Publisert: 07.12.2016, 13:13
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Button up

 • Publisert: 06.12.2016, 21:35
 • Kategori: Blogg
 • WORK WORK WORK 

  Det har gått ti timer med jobbing siden sist dere hørte fra meg og jeg og kjæresten sitter for øyeblikket plantet i sofaen klar for siste episode av making a murderer. Jeg jobber 10 timer i morgen også, så hadde tenkt til å legge meg til forsvarlig tid, men jeg er alt for glad i Netflix... Virkelig, det er et problem. Netflix holder meg våken om kveldene, netflix gjør at jeg får for liten tid til å sminke meg og netflix gjør så jeg tar på meg sokkene på vranga. Og til tross for dette gleder jeg meg alltid til å komme hjem fra jobb, så jeg kan ..... se på netflix! :) Jeg tok noen bilder av antrekket mitt før jeg dro på jobb i dag, og jeg vet egentlig ikke om dere bryr dere når looken er så kjedelig som i dag, men så har jeg ikke et interresant nok liv til at jeg har andre ting å skrive om, så jeg legger det ut for det. Wow, for et blogginnlegg. Haha, jeg er for sliten for å skrive noe bedre enn dette, beklager at du har måttet lide deg gjennom. Jeg håper tirsdagen har behandlet deg fint, hvis ikke får du prøve igjen i morgen! Ha en super kveld ❤

 • Publisert: 06.12.2016, 21:35
 • Kategori: Blogg
 • 15 kommentarer
 • kvalitetstid i en hektisk hverdag

 • Publisert: 06.12.2016, 11:45
 • Kategori: Blogg •    

   


   

  Jeg jobber mye og jeg merker med meg selv at jeg har blitt typen som heller sover lenge og ser på tv-serier før eller etter jobb istedet for å bruke den på vennetid og det merker man veldig på energinivå og motivasjon i hverdagen. Jeg hater at jeg har blitt den personen, så jeg har de siste dagene skjerpet meg litt og fått skvist inn litt venninne tid både før og etter jobb de siste dagene. Jeg har alltid hatt mye folk rundt meg, men har ofte følt meg veldig ensom fordi jeg ikke egentlig har passet inn, derfor er de vennene jeg virkelig føler meg "hjemme" rundt ekstra nære. Og dere vet Line er en av de nære og dere vet hvor mye hun betyr for meg, jeg er uendelig glad hun ikke har flyttet fra meg og jeg må virkelig lære meg å sette av mer tid til kvalitetstid, for det gir meg så mye. Å le litt, prate litt om hvordan ting egentlig er og lette litt på trykket. For alle har sitt og alle trenger en som kan lytte litt. Og det er jo en del som har skjedd i det siste og det har vært en del nye inntrykk, da det hjelper å få luftet tankene. Spesielt til en så ærlig som Line. For hun kjefter om fokuset mitt er feil, forstår om noe er kjipt og ler med meg om jeg har dummet meg ut. Det er liksom ingenting jeg ikke kan fortelle og det er deilig. Jeg er heldig

   

 • Publisert: 06.12.2016, 11:45
 • Kategori: Blogg
 • 13 kommentarer
 • jeg er så utrendy

 • Publisert: 05.12.2016, 17:00
 • Kategori: Blogg
 • KNIT BIK BOK
  SUEDE JACKET MANGO 
  FRINGED JEANS VINTAGE
  LOAFERS GUCCI   

  DE RARESTE TRENDER 

  Rumpetaske var inn da jeg var liten og jeg husker det som en trend som gikk over, men som voksne menn med sokker i sandalene brukte lenge etter trenden var over. Og jeg trodde jeg alltid skulle hate det plagget, kanskje mest av prinsipp, men så står jeg jo her i 2016 - med min egne rumpetaske. Også vet jeg jo at jeg har blitt hun rare som prøver ut alle trender og ender ofte opp med å ha på meg mye rart (som skoene jeg har på meg i dag, som alle hater men jeg elsker), men jeg syns jo at rumpetasken gjorde hele anntrekket! Og det værste er .... jeg tror jeg liker det. Men det er vel kanskje forbigående det også. Også vet jeg ikke om jeg er utrendy eller trendy, men det spiller igrunn ingen rolle. Jeg er på vei til jobb og litt småstresset, men her ser dere hvertfall hva jeg har på meg i dag fordi det plutselig var 10+ grader igjen. Deilig!! Ha en super mandag og prøv å gjøre den til en god start på uken ♥ Det får du igjen for!

 • Publisert: 05.12.2016, 17:00
 • Kategori: Blogg
 • 14 kommentarer
 • 10 år igjen

 • Publisert: 05.12.2016, 10:30
 • Kategori: Blogg
 •  

  ♥♥♥

   

  JULEMARKED

  Jeg elsker julen. Jeg elsker kald luft, å varme seg på en varm kopp, jeg elsker julelys, juletrær og lukten av gløgg. Jeg elsker når man er rød i kinnene når man går fra bilen til jobb og den snufsingen når man kommer inn døren hjemme om kvelden. Og det er ikke før i år at jeg har søkt så mye denne stemningen. For det er ikke snø, det er ikke noe særlig julestemning, det er ikke akkurat veldig kalt - men det er rosa himmel, det er julebrus i butikkene og det er julemarkeder i helgene. Og nettopp det har jeg fylt min helg med. Julebaking på lørdag, julemarked på søndag. Julemarkedet gjorde meg ti år igjen og vi ruslet rundt blant boder som solgte allt mulig. Folk er så innmari kreative og jeg elsker at de har en anledning der de kan vise frem og tjene litt på de tingene de bruker så innmari mye tid på, om det så gjelder å tove tøfler, treutskjæring eller håndlagde smykker. Inspirerende og motiverende, man skal jo gjøre det man liker. Vi rundet av søndagen vår på kunstutstilling som vi er så glad i begge to. Det er så godt med litt påfyll i helger og jeg nevner igjen hvor heldig jeg er som har han der som liker det samme som meg. Å rusle en time å se på kunst og diskutere og tolke, supersært men jeg elsker det og jeg elsker han. Nå ble det mye kliss her, så jeg skal runde av. Lover. Det er straks tid for jobb, men før den tid er det tid for kaffe med kjæresten. Hva jeg har på meg i dag kommer senere! God mandag, håper du får en konge start på uken ♥

 • Publisert: 05.12.2016, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • dagens outfit

 • Publisert: 04.12.2016, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • LITT EKSTRA JULESTEMNING 

  Vi er godt i gang med desember og jeg loffer fortsatt rundt i slippers... Men det er søndag, så for i dag er jeg unnskyldt. Idag har vært en superavslappende dag.  Jeg og kjæresten dro på julemarked på karl johans vern og nøt litt kakao i vinterluften. Vi avsluttet like så greit turen med et besøk på kunstmuseum. En perfekt søndag med andre ord, og den er enda ikke over. Nå er Camilla her og vi skal til å se en julefilm og spise gårsdagens pepperkaker, så jeg har egentlig ikke tid til dette, haha. Planen var uansett å vise dere hva jeg har på meg i dag og jeg gikk for en hettegenser.. siden det er søndag liksom. Med mine favoritt jeans som er super behagelige og pelsjakken på utsiden så har jeg ikke fryst og hatt et komfy søndagsantrekk. Håper du har hatt en fin søndag ♥ Kos deg i kveld!

 • Publisert: 04.12.2016, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • 18 kommentarer
 • Cozy saturday

 • Publisert: 04.12.2016, 11:26
 • Kategori: Blogg

 • EN LITT ANNERLEDES LØRDAG 

  Åh, i går hadde jeg virkelig den hyggeligste kvelden på lenge! Det var første lørdagen i desember, alle skulle ut .. vi bakte pepperkaker! Haha, og det var helt overveldende hyggelig og jeg som nevnte her om dagen at jeg ikke hadde noen form for julestemning fikk faktisk litt. Og bare det er et under. Rebecca inviterte meg til to venninner av henne igjen for å bake og jeg blir alltid superstresset når jeg skal møte nye mennesker, jeg satt derfor i bilen og øvde meg på smalltalk men så viste det seg at jeg ikke trengte det i det hele tatt, for venninnene til Rebecca var verdens hyggeligste og vi skravlet så mye at vi ikke rakk å pynte en fjærdel av pepperkakene en gang før klokken var godt over tolv. Jeg elsker de menneskene der man kan snakke om alt og det går naturlig fra første stund, det værste er jo når alt er så tilgjort. Så vi lo, hørte på julemusikk og bakte, og jeg fant ut av nok et talent jeg ikke har og det er pepperkakepynting. Og forresten så har Rebecca laget seg blogg! Hun har kjempekul klesstil og et mye mer interresant liv enn meg, du kommer definitivt til å like den - trykk HER! Ingvild som vi besøkte i går studerer moteindustri og blogger også, skjekk den ut her! Haha, nå ble det mye bloggreier her, dere, men jeg liker så godt at jeg ikke er helt alene om denne selveksponeringen, haha! 

   

  Bortsett fra gårsdagen så er det den andre søndagen i advent og jeg sitter i sofaen og spiser gårsdagens pepperkaker. Sivert var på julemiddag med guttene i går og sover enda, så jeg benytter meg av annledningen til å se på sex and the city, episode etter episode. Planen for dagen er å endelig se Camilla igjen, så det gleder jeg meg veldig til! Håper du får en kjempe fin og avslappende søndag ♥ Vi snakkes litt senere i dag! 

 • Publisert: 04.12.2016, 11:26
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 01:35

 • Publisert: 03.12.2016, 02:47
 • Kategori: tanker
 • Bildene er urelevante til teksten -  jeg går ikke kledd som dette på byen, mormor :P

   


     
    

  01:35:09 dunk. dunk. dunk. Puls. Jeg lover deg du leste dunkene for sakte i hodet ditt, for pulsen går fort og det er skygger for øynene.

  01:35:42 Jeg må lene setet bakover, er det ok? Selvsagt er det ok, det er min bil.

  01:35:57 Jeg må ta av meg skoene også. Hælene faller i utakt med hjerterytmen og jeg vrir meg i bilbeltet. Musikk. Hei, dette er jo favorittsangen min. Musikk, two door cinema club og vinduet på gløtt. Luft. Frisk, iskald luft og hjertebank. Jeg henger halvveis ut av vinduet og føler meg som en av de hundene man ser henge ut av vinduet i en eller annen truck i usa, også kommer noen nørds fra Norge og lager memes av det. Jeg er den hunden. Akkurat den hunden, bare med høy puls. Puls og luft. Å kjenne at man lever, om det så bare er såvidt. 

  "hvorfor skriver du alltid på mobilen din når du skal hjem fra byen?". Han bryter tankemønsteret mitt og ordene om fyll som jeg gjør om til lyrikk gir ikke lenger medsmak. "Fordi jeg ikke har noe filter om natten" svarer jeg, litt snurt og i tvil på om han kritiserer meg eller bare er nyskjerrig. "Det har vel aldri du uansett", svarer han meg og legger en hånd på låret mitt. Jeg ser bort på han gjennom tåken på øynene og han ser på meg og han ler litt og jeg tenker at det er et under at jeg har funnet en som er så interessert i meg som det han er. Ikke interessert i den betydning som gamle mennesker bruker om det å være forelsket, men interessert i den forstand at han er genuint interresert i alt som skjer i alle kroker av hjernen min til en hver tid. Og interresert i den forstand at han gjerne hører på meg prate om alt mulig i hele verden, selv når klokken er 01:35 og han er sliten, jeg er irriterende og han gjerne vil hjem å sove. 

  Gatelyktene vi suser forbi gjør meg svimmel til tross for at det vakreste jeg vet er lys i mørket. Hus som skinner opp i nattehimmelen, lyktestolper på en forlatt landevei, stjerner på en mørk himmel eller deg i en kjedelig hverdag. Du er lyset i mørket. Hva enn det betyr. 

   

   

  Og apropos mørket så er jeg kanskje litt ekstra dizzy akkurat nå fordi at jeg er nok en gang skuffet over hvor stuck alt er i tønsberg og jeg lengter mer enn noen gang ut til noe litt større, om så bare litt. For alle snakker om alle og ingen unner noen noe. Jeg rakk ikke en gang entre utestedet før noen snakket negativt og det er vel egentlig ikke det at jeg bryr meg så veldig, det er heller hele energien som blir så negativ og det er trist når man er et sted for å ha det gøy. Vi må ikke bli så stuck at vi snakker om de som gjør noe annerledes, om det så er å danse som en gal ved baren, studere noe litt annerledes, gå med sokker i sandalene eller blogge. Det er jo annerledes mennesker som er interessante og det at folk er seg selv bør gi deg masse glede og latter, ikke irriter deg, ikke baksnakk, ikke gi den type negativitet plass i livet ditt. Jeg vet ikke en gang hvem jeg skriver dette til, men jeg hater at andre kan ved hjelp av noen blikk og "hysj da, hun står bak dere" få meg til å føle meg så innmari ensom i et rom fullt av folk. Jeg hater den utfrysningen og at det er min generasjon som er sånn, jeg hater det så mye at jeg et lite sekund vurderte å krympe sammen, slette bloggen, ta av meg chokeren og pelsskoene mine og gjemme meg under et bord... Istedet har jeg heldigvis gode venner som danser med meg og ler med meg og som faktisk digger at jeg gjør som jeg vil. Men dog er jeg bare er et lite menneske jeg også, som kanskje har selvtillit nok til å eksponere meg selv på nett hver eneste dag, men ikke nok til at jeg tåler noe mer enn deg eller din beste venninne. Vær snill mot menneskene rundt deg. Vær så snill. Ikke få de til å føle seg små over noe de er interessert i. Ikke prøve å forme folk, da blir alt sort hvitt. La oss ikke gjøre tønsberg noe kjedeligere enn hva det alt er. La folk være folk, bruk heller den energien du bruker på å presse andre ned på å løfte deg selv opp. Finn deg en hobby eller gjør deg litt interresant, så har du noe annet å snakke om. Noe som gir deg glede.

  Klokken er ikke lenger 01:35, den er 02:44 og jeg har brukt alt for lang tid på dette notatet på mobilen. Og klokken har blitt så mye at jeg vet med meg selv at jeg kommer til å poste dette på bloggen og jeg kommer til å våkne i morgen og gå inn for å se om jeg faktisk gjorde det, og jeg kommer til å lete etter skrivefeil. Og så kommer jeg til å lese gjennom kommentarene, jeg kommer til å smile og jeg kommer til å være litt flau og litt stolt, for jeg er egentlig skikkelig kul og om du er innom her hver dag for å le litt og snakke om meg - i dette innlegget har du en hel del å le av, for her er jeg litt sårbar og veldig dramatisk. Sov godt. 

   


   

 • Publisert: 03.12.2016, 02:47
 • Kategori: tanker
 • 14 kommentarer
 • Hint of blue

 • Publisert: 02.12.2016, 20:52
 • Kategori: Blogg
 •        


  A LITTLE CHAOS

  Kan du tro det er desember? Jeg går i tynne jakker, det er ingen tegn til snø og det er fortsatt grønt. Jeg har i hvert fall ingen julestemning, men håper den kommer - det er jo det beste som finnes. Her har dere gårsdagens antrekk, forresten. Jeg jobbet ti timer i går, så endte vi opp med å dra på byen så jeg rakk aldri vise dere. Og i dag er det full jobbdag igjen, så jeg har virkelig ingen tid til overs og jeg er lei for at det går utover bloggen. Bedre tider kommer og ey - det er jo helt!! Håper du har en fin fredag, nå skal det bli deilig med helg ❤ vi snakkes i kveld!

 • Publisert: 02.12.2016, 20:52
 • Kategori: Blogg
 • 17 kommentarer
 • about last month - november

 • Publisert: 01.12.2016, 09:48
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • WIHOO! Det er desember, kan du tro det?? Jeg ELSKER desember, jeg elsker jul og alt som kommer med, jeg er derfor skikkelig lykkelig for at desember er her. Jeg tenkte å starte måneden som alltid ved å oppsummere måneden som var. Det er så rart hvor fort ukene går, tenk at dette friåret snart er over alt.. Uansett, her har dere min november: 

   


   

  MÅNEDENS OPPTUR

  Sivert fikk lappen!! wohoo, haha. Dette har vært etterlengtet og det er såå godt for han og oss. Med lappen kommer en ny type frihet som er godt for han å ha! Annet enn det har november kommet med mange koselige øyblikk, med latter, kreativitet, sene kvelder og late dager. Det er også en skikkelig opptur at gatene er pyntet til jul og at de har begynt å selge julebrus!! Også må jeg få nevne fakkeltoget mot pels her i tønsberg også. Det var fantastisk. 

   

  MÅNEDES BESTE OPPLEVELSE 

  Paris. Fantastiske paris som alltid tar pusten fra meg. 

   

  MÅNEDENS MUST HAVE

  Jeg har blit oppslukt i serien "Making a murderer" hvis det er lov å svare en serie her? Ellers

   

  MÅNEDENS YOUTUBE VIDEO

  Videoen der en småsliten meg svarer på litt spørsmål!

   

  Og videoen der Sivert og jeg hadde en challenge og jeg ble ordentlig hissig på video, haha!

   

   

  MÅNEDENS INNKJØP
  En dress fra Zara, hullete jeans fra bikbok, sølvfarget skinnjakke og nyttårskjolen som dere skal få se senere!

   

   

   

   

  MÅNEDENS FOKUS

  Å få tid til alt, haha. Jeg merker at veninnetid har blitt nedprioritert blant jobbing og reising og har funnet ut at jeg er nødt til å fokusere på veninnetid også. Så det skal jeg bli bedre på.  

   

   

   

  MÅNEDENS FAVORITT ANTREKK 

   

  November var en super månede, det håper jeg det var for deg også! ♥

 • Publisert: 01.12.2016, 09:48
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 16 kommentarer