hits

Benedicte Arntzen

my 2017- part two

 • Publisert: 09.01.2018, 20:25
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • Vi fortsetter på tilbakeblikkene fra året som gikk og her kommer del to av 2017! 


  1. juli startet jeg for fullt i ny jobb og fikk masse gode venninner i nye kollegaer. Jeg tilbragte timesvis i parker her i oslo med venninner og noe godt å drikke, og det var tid for stavernfestivalen. Etter to uker med ny jobb hadde jeg ferie alt, så da gikk turen først til Rhodos med Sigurd og Sivert. Her slappet vi totalt av og surret oss gjennom noen dager med sol, roadtrips og masse latter. Vi opplevde jordskjelvet som til og med stanset barstreet (hehe, skal en del til) og vi reiste hjem brune og solbrente. 

  Dagen ette Rhodos dro vi til København med familien min for å spise deilig mat og nyte sommerværet. Vi drakk aperol, ruslet på nyhavn, gikk i vintagebutikker og lette etter kunst til leiligheten vår. Og vi fant! 

   

  ANNTREKK FRA JULI: 

   

  Så ble det august og høstet begynte å vise sin ankomst. Og et sted i vinden holdt jeg på å drukne i ensomhet. Jeg tror rusen av alt det nye fikk meg til å glemme alle de andre følelsene jeg sitter med, og plutselig kom det alt på en gang. Angst, ensomhet, mangel på mestringsfølelse. Jeg følte jeg måtte begynne på nytt, så det gjorde jeg. Jeg skrev et helt åpent og ærlig innlegg om alt jeg holdt inni meg og gjorde et løfte til meg selv at jeg aldri skulle la meg selv gå så lavt som jeg en gang var, så det var bare å ta tak i det. Og jeg tok tak, alt jeg hadde og mer til. Jeg hadde fine kvelder med familie, gode venner og de som kjenner meg best. Vi lo av det hele og jeg fant mye glede i de mørke høstkveldene. 

  ANNTREKK FRA AUGUST: 

  Sivert hadde blitt 20 og vi reiste til London for å feire han. London var høst som alltid når vi er der, og gav oss virkelig luft. Det var etterlengtet. Denne gangen var det ingen besøk i oxford street som stod på planen, heller parkbesøk og gode matopplevelser. Det er det som er så fint med å reise flere ganger til samme sted. Å finne de virkelige perlene. I London møtte vi også Vilja som bringer liv og glede, som alltid. En skikkelig fin tur. 

  I september var det også mye tid med venner og familie, inkludert en fantastisk høsthakkefest-middag hos Caroline og Kristian. Sivert feiret 20 med venner og vi fylte leiligheten med 30 stykk på 64 kvadrat. Fullt er en underdrivelse, men vi hadde det SÅ gøy. 

  ANNTREKK FRA SEPTEMBER: 

   


  Jeg tok bloggpause for å få orden på alt igjen, så jeg hadde en hel måned uten blogging og oppdateringer. Mot slutten av oktober startet jeg såvidt å skrive igjen og oppdatere i det små. Vi dro på hyttetur med Line og Magnus og fikk se snø for første gang for sessongen, vi hostet halloween-fest i leiligheten og reiste til Praha med familien til Sivert. 

  ANNTREKK FRA OKTOBER:

   

  November kom brått og vi fikk besøk fra Nederland! Suus bodde hos oss i noen dager og vi lekte turister i egen by. Vi besøkte holmenkollen, hadde afternoon tea på grand hotel, vi gikk byen rundt etter hyggelige kafeer i kulden og fikk blitt skikkelig kjent med vår nederlandske venn. I tillegg startet vi å pusse opp leiligheten, det var thanksgiving og Sivert sin eksamensperiode var i gang for fullt.  

   

  Og jeg og Vilja reiste på skikkelig jentetur til New York som jeg så sårt trengte. Vi pratet, drakk kaffe på kaffe og hadde skikkelig jentetid. New york om vinteren var magisk og vi fikk så vidt smaken på julestemning med skøyter i central park og julemarked på 5th. En fantastisk tur. 

   

   

  Måneden jeg hadde gledet meg så utrolig lenge til! Vi kjøpte vårt første juletre sammen, inviterte inn til pepperkakebaking, hadde vinkvelder, filmkvelder og pyntet opp leiligheten. Det var morsomme og hektiske dager på jobb og når julen endelig kom reiste jeg til Tønsberg for å tilbringe tid med familien. Desember var en fantastisk fin månede fylt med masse ro.

  De siste dagene av året reiste vi til Paris for å oppleve nyttårsaften på et helt annet sted, og det var helt perfekt. 


  Og nå er det tid for et nytt år å fylle opp med mange nye og gode minner. ♥ Jeg tror dette året også skal bli minst like fint. 

 • Publisert: 09.01.2018, 20:25
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 4 kommentarer
 • my 2017 - part one

 • Publisert: 08.01.2018, 10:50
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • Jeg startet året med en kjempe behagelig feiring med de fineste jentene, takeaway og vin. I januar var det flere hyggelige sammenkomster med venninner fra jobb og andre venninner og det ble to oslo-turer på oss. Ellers jobbet jeg hver eneste dag og mer enn det, fordi jeg enda hadde to jobber og prøvde å spare opp mest mulig penger til kommende reiser. Jeg drakk kaffe med Line daglig og hadde egentlig en veldig rolig og behagelig start på 2017. 

   

  ANNTREKK FRA JANUAR: 

   

  I februar var det tid for å reise og vårt første stopp var i Dubai. Jeg hadde en eller annen forestilling om at Dubai var så moderne og fint, og at det på en eller annen måte skulle bli en luksusferie. Jeg ble derfor veldig overrasket og fikk et skikkelig kultursjokk da jeg kom til et land der jeg følte på undertrykkelse ved å bli spyttet mot fordi anklene mine ikke var tildekket i ørkenen. Dubai var derfor mer interresant og lærerrikt enn noe annet, og vi oppsøkte derfor steder på utsiden av "sentrum" for å lære mer. Vi dro til bønnesteder, ørknen, souken for de lokale og det hele var bare veldig rart men lærerikt og minneverdig.

  Så reiste vi til Afrika, nærmere bestemt Zimbabwe, som er det største eventyret mitt så langt. Vi reiste for å jobbe som frivillige og jeg tenkte i tiden før på forskjellen jeg kunne gjøre, uten å tenke på forskjellen dette skulle gjøre med meg. Jeg hadde så uendelig godt av dette. Jeg trengte dette. Jeg trengte å reise til et sted for å få en forståelse av hva virkelige problemer er. Jeg møtte så mange mennesker som åpnet hjertet sitt, som også fikk meg til å ville åpne mitt. Jeg ble kjent med barn med aids. Jeg ble kjent med voksne mennesker som var tilfreds med en hverdag der huset ikke hadde tak og de fikk middag annen hver dag. Jeg ble kjent med ungdom som hadde blitt voldtatt av familiemedlemmer som hadde hørt at man ble kvitt hiv ved å ha sex med en jomfru. Jeg så forskjellen på rik og fattig. Jeg møtte menneskene som jobbet der vi frivillige bodde som sang og spilte trommer når det var mat og som virkelig viste meg ekte glede i de små tingene. Jeg møtte mennesker fra hele Europa som alle var så unikt gode mennesker. Alt fra nederland, england til sandefjord - byen rett ved der jeg bodde. Jeg er evig takknemlig for alle jeg har møtt og jeg skulle så ønske at alle kunne få vite hvilken forskjell det har gjort - og fortsatt gjør for meg, i alle de små tingene. 
   

   

  ANNTREKK FRA FEBRUAR:

   

  Vi vendte snuten hjemover, men gjorde et stop i Johannesburg for et døgn med ro før den lange flyturen. Johannesburg var noe heeelt annet enn det vi hadde opplevd de siste ukene, men veldig interresant. Det viste forskjellene Afrika har å by på. Videre i mars fikk jeg snakket om hvor fantastisk afrika var og hvordan jeg håpet at alle som hadde mulighet til å dra skulle gjøre det, men det kom også med litt negative ting. Jeg begynte å få annonym kritikk på bloggen for at jeg bare dro hjem og fortsatte å shoppe, reise og å være opptatt av overfladiske ting. Jeg følte da og føler enda at jeg heller skal være veldig stolt av meg selv som til tross for den verden jeg lever i var 19 år da jeg reiste for å jobbe veldedig og jeg brukte alle pengene jeg hadde jobbet hardt for på å hjelpe mest mulig. Og jeg fortsatte å gi da jeg kom hjem, men så er sannheten den at det er snakk om to forskjellige verdener og jeg må fortsette å leve i min - det viktigste jeg kan gjøre er å aldri glemme. Og det har jeg ikke gjort, det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Og mye annet fint skjedde også i mars! Jeg var på Drake konsert, vi ble invitert på skøyte-vm og fikk hotellopphold med alt inkludert, jeg holdt flere vinkvelder med fine venninner og kjøpte meg nytt kamera! Vi dro på Oslo-tur, vi var på harrytur i Sverige og jeg kom i gang med arbeidshverdagen min igjen i jobben jeg liker så godt. Jeg var også ferdig i min andre jobb så jeg kunne kun fokusere på bik bok, som var veldig deilig! I tillegg ble hang jeg masse med superfreshe Rebecca og ble kjent med mange av hennes superflotte venner. 

   

  ANNTREKK FRA MARS:


  Vi jobbet begge noen uker og hadde tid til å hoste litt spillkvelder og annet kos med gode venner. Så fant vi en hoppe-på tur til Thailand og valgte å gripe den. Så brått skulle vi til Thailand, men problemet var en mellomlanding på TO DØGN i russland. Og vi søkte visum, kjørte tidlig inn til Oslo og ventet på at den russiske ambassaden skulle åpne for å få beskjed om at vi ikke fikk godkjent visum. Men vi prøvde oss allikevel og kom utrolig nok gjennom russland, selv om vi tilbragte de to døgnene inne på flyplassen. Thailand var fantastisk og masse ro. Vi lå langflate på stranden, drakk kokkosmelk, kjørte båt, matet ville aper, så rescue elefanter, badet masse i sjøen og hadde det rett og slett veldig avslappende. Thailand er unikt sånn sett, ikke noe stress. Vi dro i templer, kjørte tuk tuk, tok massasje hver dag og tok alt som det falt seg. Skikkelig deilig og en ferieopplevelse vi ikke har hatt verken før eller etter. 

  Når vi kom hjem var det noen dager igjen av påsken så vi kastet oss rundt og inviterte inn til påskeleker på takterrasen med gode venner og hadde det morsomt, før det var tid for å komme tilbake til den fine hverdagen vår. Sivert fikk beskjed om at han kom inn på skole i Oslo og vi startet såvidt leilighetsjakten. Å finne leilighet på den tiden av året var vist mye lettere enn vi hadde trodd, så brått i løpet av den siste uken av april fikk vi leilighet og flyttet til Oslo. Dette er definitivt det største og beste som har skjedd i mitt 2017. Jeg forstod nok ikke selv hvor mye jeg trengte å ha et eget sted før en god stund etter jeg flyttet, men å finne plass til å bli kjent med seg selv har reddet meg. 

  ANNTREKK FRA APRIL: 

  Sommerfølelsen kom brått og jeg nøøøt å ha et eget sted å holde på i. Jeg ommøblerte daglig (det gjør jeg enda), jeg tok meg litt for ofte en takeaway kaffe fra kaffebrenneriet og vi hadde innflyttningsfest! Mai var en fantastisk månede, jeg ser tilbake på den som den fineste av de alle fra året som gikk. Masse venninnetid, spenningen med en ny by, fint vær og glede. Jeg jobbet enda i tønsberg og pendlet, så hadde fortsatt mye tid med familie og venner der også. Og det var 17. mai! Så mange fine minner ♥

  ANNTREKK FRA MAI: 

  Sommermåneden var endelig her og jeg startet den med å reise til Ibiza med Bik Bok! Det var en helt syyk tur og jeg ble kjent med så mange fine mennesker. En uforglemmelig opplevelse!

  Videre hadde jeg en solfylt måned med venninnetid, bursdager, st.hansaften og lunsjing & soling i parken. En skikkelig fin månede med masse morsom kvalitetstid. Det ble sene kvelder med fin musikk og latter. Juni var også siste måneden jeg jobbet i Tønsberg, så jeg fikk flyttet for fult inn til Oslo og hadde et par opplæringsdager i den nye jobben min. Ooog jeg ble 20!! Offisielt ingen ting å skylde på lenger, hehe. 

  ANNTREKK FRA JUNI:


   

  Et lite utdrag fra året som gikk! Jeg er heldig som har så mye fint å se tilbake på ♥ del 2 kommer! 

 • Publisert: 08.01.2018, 10:50
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 4 kommentarer
 • LAST DECEMBER

 • Publisert: 11.12.2017, 10:00
 • Kategori: månedlig oppsummering
 •     

     

    

     

    

     

   

   

  ET HELT ÅR SIDEN
  I desember i fjor var jeg i en litt annen livssituasjon. Jeg bodde fortsatt hjemme og hadde hatt noen måneder pause etter videregående. I desember hadde jeg nettopp fått meg jobb på bik bok og dermed også fått en haug av nye venninner. Venninner jeg hadde utrolig godt av å møte og som har beriket meg med så mye. Det var helt fantastisk å få en jobb jeg genuint var skikkelig glad i, selv om jeg fortsatt hadde en annen jobb ved siden av og dermed jobbet mye. Så desember var hektisk, men jeg hadde også masse venninnetid. Julebord, vinkvelder og nesten daglige cafebesøk med Line. Og jeg tok min første tattovering! Som forøvrig gikk bort etter tre uker, men da tok jeg en ny et annet sted. Så var vi i Gøteborg med Magnus og Line, jeg feiret jul hjemme hos mormor og nyttårsaften med fine jenter i Oslo. Hvem skulle trodd at dette året skulle forandre så mye, samtidig som veldig mye er likt heldigvis. Men jeg husket ikke før jeg så over bildene hvor utrolig mildt det var! Jeg gikk jo i høstklær! Dette er en av fordelene med å skrive en offentlig dagbok. Jeg kan se tilbake på fine minner som dette. ♥

 • Publisert: 11.12.2017, 10:00
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 4 kommentarer
 • hollywood

 • Publisert: 14.01.2017, 17:30
 • Kategori: månedlig oppsummering


 •  

       

   

   

  JACKET & TEE ZARA 
  JEANS BIKBOK
  BAG BALENCIAGA
  SNIKKSNAKK

  ah, lørdag! Det kjennes godt helt inn til margen til tross for at jeg er på vei til jobb, i dag som alle andre dager. Jeg og Sivert har hatt en superlugn morgen med serietitting, laget digg frokost og spillt ... sjakk. Okei, vi har blitt det parret. Rart hva friår gjør med enn. Hehe, neida. Men a propos friår - nå har jeg betalt ferdig og endelig fått bestilt oss hotell i dubai for den kommende reisen. Æææh, 28 dager til jeg drar - jer gleder meg så mye at jeg kan nesten ikke vente! Crazy at jeg plutselig kun er en månede unna eventyret jeg har lengtet etter så lenge. Og det passer fint, for jeg begynner å bli riiimelig rastløs igjen og lengter etter en tur og nye oppelvelser. 28 dager. Det går fort. Men før den tid venter vaksiner og politiattester. Haha, for et rot. Planene mine for kvelden er å endelig se min vakre Rakel og deretter en tur til Anne for spill og vin. Det gleder jeg meg masse til, jeg er heldig som er omringet av så ekstremt mange gode mennesker. Skikkelig heldig. 

   

 • Publisert: 14.01.2017, 17:30
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 14 kommentarer
 • ÅRSKAVALKADE: høydepunkter

 • Publisert: 28.12.2016, 20:24
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • Herlighet. Siste uken av 2016. Året der alt skulle forrandre seg på områder jeg aldri kunne tenke meg for et år siden. Jeg husker jeg satt nøyaktig og skrev om mitt 2015 og fortalte om hvordan 2016 skulle bli mitt år. Og nå sitter jeg her, en hel del klokere enn den ganngen og føler i grunn at det ble nettopp det. Mitt år, på godt og vondt. Det året jeg har utviklet meg mest. På godt. Så la oss ta en liten gjennomgang av de små tingene som faktisk har skjedd i løpet av 2016. 

   

  JANUAR

  Året startet med en nyttårsaften der jeg gråt meg i søvn og følte meg ufattelig ensom. Jeg var omringet av mennesker som egentlig ikke brydde seg noe særlig og jeg ante ikke hvor plassen min var noe sted. Hvem jeg var i venninnegjengen, hvordan folk snakket om meg, hva jeg skulle bli, hva mine interesser egentlig var. Jeg var en usikker 18 åring som var redd for å bli snakket om og dermed ikke turte å være meg. Jeg husker jeg hadde fått noen kommentarer på antrekket mitt og Marthe stod å trøstet meg på badet mens jeg prøvde å gjemme jumpsuiten min inni en stor kåpe, og jeg som egentlig følte meg så fin. Veien derfra til der jeg er i dag har vært lang, men nødvendig. Etter nyttårsaften bestemte jeg meg for å kutte ut det negative og startet sammen med psykologen min å jobbe med selvfølelse og selvrespekt og har bygget en grunnmur for meg selv jeg aldri ville vært foruten. Jeg er i dag inmari stolt over meg selv og den jeg har blitt, det å kutte ut enkelte mennesker har vært nødvendig for at jeg skulle komme dit jeg er i dag. Jeg startet derfor nyåret med denne bloggen ved å skrive et kvasst innlegg om skole, venner og forventninger. Innlegget viste seg å ta helt av, mange venner følte seg truffet - men jeg tenker som så at om du føler deg truffet av noe jeg skriver så har du anntakligvis noe å endre, for jeg retter aldri mine innlegg mot noen og nevner aldri noen navn.

  MEST LESTE INNLEGG: Les HER

     

  Dessuten var det nye året ikke bare en wakeup for at jeg trengte å gjøre en endring i livet mitt, men jeg bestemte meg også for å engasjere meg i ulike ting. Jeg ble vegetarianer og medlem av flere dyreforkjempergrupper. Jeg følte endelig at jeg brant for noe og at jeg stod for noe og det er så sinnsykt viktig. Om det så er strikking, altså dere. Vær så snill å lov meg at du finner noe du brenner for. Noe du kan engasjere deg i og legge sjelen din litt i. Jeg fikk i hvertfall en helt ny viktighetsfølelse av å ha noe jeg stod for. I januar fortsatte jeg å skrive om ting som engasjerte meg og som lå meg nært. Jeg skrev et innlegg om fremtid HER som også ble tatt godt i mot og i løpet av januar utviklet jeg på mange måter min egne skrivemåte som også engasjerte lesere. Det var denne tiden bloggen begynte å ta en annen vending og jeg startet å få flere lesere. 

     

   

   

  FEBRUAR

  Jeg og mine favorittpersoner dro til Krakow og jeg hadde noen helt sinnsykt morsomme dager. Jeg har utviklet meg myye det siste halvannet året, da tenker jeg mest mentalt og denne turen gikk det ganske opp for meg at ting faktisk var litt endret. Jeg ble fascinert av kunst og vi tre satt på balkongen og drakk øl og hørte på hverandres livshistorier til langt på natt. Vi fylte dagene med ting som gav litt påfyll og diskuterte politikk, jeg følte faktisk jeg hadde noe å komme med i samtalene og det er en imari god følelse. 

  MEST LESTE INNLEGG: les HER

     

   

  MARS

  En månede fylt med rot. Et år siden morfar døde og ting gikk litt i sort igjen. Og jeg som egentlig klarte meg så fint. Jeg hadde tre sammenhengende uker der jeg ikke fullførte en eneste dag på skolen før sivert tok meg med til Amsterdam på dagen det var et år siden han døde. Det å komme seg litt bort er godt, det gjør det hele litt lettere selvom det er feigt. Jeg liker å si til meg selv (og gud, hvis han finnes) at jeg reiser når jeg savner han for å besøke han i himmelen. Det gjør det hele litt lettere. På dagen det var ett år siden han dro skrev jeg DETTE innlegget, hadde et mentalt breakdown og klipte av meg halve håret. Jeg hatet det etterpå, men når man har vondt krever man forrandring og jeg må slutte å gå for det. Haha, note to self for det kommende året.  

    

  MEST LESTE INNLEGG: les HER

   

  Og det var også russeball. Jeg hadde tenkt til å boikotte alt av ball siden formen min var dårlig, men jeg kom meg en hel del og valgte å dra. Kjolen kjøpte jeg dagen før og jeg var dårlig forberedt, men hadde en veldig fin kveld og drakk alt for mye :) 

     

   

   

  APRIL

  Jeg var på karpe konsert og det var helt fantastisk. Jeg danset og skrek til jeg var halvdød og jeg elsket det. Min beste kveld på lenge. 

  Jeg var på russetreff og jeg fokuserte det jeg hadde av energi på skole som jeg fikk igjen for da det nærmet seg eksamenstider.

     

  Og jeg rundet av måneden ved å legge ut nudes. HER. Neida. Men det var månedens mest leste. 

   

  MAI

  Åh, herlighet. Mai, ja. Skal vi se hva jeg husker. 

  Jeg var russ. 

  MEST LESTE: les HER 

   

  JUNI

  Jeg.fullførte.vgs. Dagen jeg aldri trodde skulle komme, jeg fikk vitnemål og var ferdig med en periode av livet jeg aldri skal gjennom igjen. Takk gud. Jeg skrev om friheten HER. Det er en helt crazy følelse jeg aldri kommer til å glemme. 

    

  Jeg brukte virkelig alle sparepengene mine på en chanel 2.55 veske og jeg ble 19. På 19års dagen min var jeg totalt lykkelig. Det er min første bursdag på evig der jeg ikke satt med noen form for skuffelse i etterkant. Jeg var 100% lykkelig fra klokken ble tolv til den ble tolv igjen. 

    

    

   

  Så igjen meg og det å takle vanskelige ting. Morfar sin bursdag var den 28. juni og den 28. juni satte jeg meg på et fly og satte kursen mot usa. En tur fylt med minner jeg aldri vil glemme. Jeg er ufattelig heldig som har vært så mange kule steder og som har så mange gode historier å skrive om. Men det beste av alt er vel at jeg deler mine beste kvelder med han der. 

   

   

  Dette ble myye bilder så jeg tror vi runder av her, så kommer del to i løpet av uken! 

 • Publisert: 28.12.2016, 20:24
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 6 kommentarer
 • about last month - november

 • Publisert: 01.12.2016, 09:48
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • WIHOO! Det er desember, kan du tro det?? Jeg ELSKER desember, jeg elsker jul og alt som kommer med, jeg er derfor skikkelig lykkelig for at desember er her. Jeg tenkte å starte måneden som alltid ved å oppsummere måneden som var. Det er så rart hvor fort ukene går, tenk at dette friåret snart er over alt.. Uansett, her har dere min november: 

   


   

  MÅNEDENS OPPTUR

  Sivert fikk lappen!! wohoo, haha. Dette har vært etterlengtet og det er såå godt for han og oss. Med lappen kommer en ny type frihet som er godt for han å ha! Annet enn det har november kommet med mange koselige øyblikk, med latter, kreativitet, sene kvelder og late dager. Det er også en skikkelig opptur at gatene er pyntet til jul og at de har begynt å selge julebrus!! Også må jeg få nevne fakkeltoget mot pels her i tønsberg også. Det var fantastisk. 

   

  MÅNEDES BESTE OPPLEVELSE 

  Paris. Fantastiske paris som alltid tar pusten fra meg. 

   

  MÅNEDENS MUST HAVE

  Jeg har blit oppslukt i serien "Making a murderer" hvis det er lov å svare en serie her? Ellers

   

  MÅNEDENS YOUTUBE VIDEO

  Videoen der en småsliten meg svarer på litt spørsmål!

   

  Og videoen der Sivert og jeg hadde en challenge og jeg ble ordentlig hissig på video, haha!

   

   

  MÅNEDENS INNKJØP
  En dress fra Zara, hullete jeans fra bikbok, sølvfarget skinnjakke og nyttårskjolen som dere skal få se senere!

   

   

   

   

  MÅNEDENS FOKUS

  Å få tid til alt, haha. Jeg merker at veninnetid har blitt nedprioritert blant jobbing og reising og har funnet ut at jeg er nødt til å fokusere på veninnetid også. Så det skal jeg bli bedre på.  

   

   

   

  MÅNEDENS FAVORITT ANTREKK 

   

  November var en super månede, det håper jeg det var for deg også! ♥

 • Publisert: 01.12.2016, 09:48
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 16 kommentarer
 • about last month - oktober

 • Publisert: 02.11.2016, 09:30
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • Plutselig var det november og det nærmer seg vinter og jul!! Oktober gikk fort som bare det, og jeg tenkte å oppsummere denne høstmåneden som jeg pleier! 


   

  MÅNEDENS OPPTUR

  November har vært en månede fylt med mange oppturer, men for å nevne noen - Høst (♥), ny jobb, halloween, latter, vin, sene kvelder, rooftop view, latter igjen, å bli kjent med nye mennesker, bøker, kakao og fine samtaler. 

   

     

   

   

  MÅNEDES BESTE OPPLEVELSE 

  Warszawa. Absolutt. Jeg elsker å reise og i godt selskap er det ekstra hyggelig. Jeg lo mye, spiste alt for mye god mat, drakk et par drinker for mye, shoppet, opplevde og nøt. 

   

   

   

   

  MÅNEDENS VÆRSTE OPPLEVELSE

  Aaah, jobbintervju!! Jeg har ikke vært så nervøs på lenge, haha. Men veldig veldig gøy når det resulterer i noe godt. 

   

   

  MÅNEDENS INNKJØP
  Hettegenseren fra pull&bear og slengbuksene mine fra Nelly! Og la oss ikke glemme nytt kamera da :D 

   

   

    

   

   

  MÅNEDENS FOKUS

  Fokuset denne måneden har vært på å få tid til å bare være litt. Dere husker vel kanskje et par innlegg etter jeg var kommet hjem fra Polen der jeg så ekstremt sliten ut og blogget i sort, haha. Så jeg har fokusert på å sette av tid til meg selv og gjøre små grep for å føle meg bedre selv, da følger resten som regel på og alt blir bedre - om så bare litt. 

   

   

  MÅNEDENS FAVORITT ANTREKK 

   

   

  MÅNEDENS IRRITASJONSMOMENT

  Her har jeg aldri noe å svare, så dette punktet kan vi vel snart fjerne... Good vibes! 

   

   

  Hvordan var din oktober?♥

 • Publisert: 02.11.2016, 09:30
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 12 kommentarer
 • ALL ABOUT LAST MONTH

 • Publisert: 01.10.2016, 19:52
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • Okei, wow. Det er oktober - kan du i det hele tatt tro det? Ukene går så fort og jeg som føler det var i går jeg satt på skolebenken og veide for og imot det å droppe ut (hehe). September er uansett over, så jeg tenkte å evaluere måneden som har gått. 

   


  Månedens opptur
  HØST!! Åh, røde trær, frisk luft, varme jakker, kakao. Alt med høsten. Det var også herlig å nyte høstluften et par dager i Oslo. Alt annet enn hverdag føles alltid så fantastisk, haha. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Månedens beste opplevelse 
  Rhodos med gode venner. Herlighet for en tur, vi hadde det så sinnsykt gøy. 

   

   

  Månedens værste opplevelse
  Hmm, som forrige månede må jeg være så kjip og si at jeg ikke har hatt noen dårlige opplevelser denne måneden! 

   

   

  Månedens innkjøp
  Bomberjakken min fra Filippa K kommer nok høyt på denne listen. 

   

   

   

   

  Månedens fokus

  Jobbsøking, jobbing for å tjene penger og planlegging av jordarundt turen vår. Friår, altså.. 

   

   

  Månedens favoritt antrekk

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

  Månedens irritasjonsmoment

  Annonyme kommentarer om jeg må nevne noe, haha!

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Hvordan var din september?♥

 • Publisert: 01.10.2016, 19:52
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 8 kommentarer
 • all about last month

 • Publisert: 01.09.2016, 11:00
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • Hei! Det er september og plutselig skikkelig høst, derfor tenkte jeg å prøve meg på noe nytt - nemlig en evaluering av måneden som gikk! Jeg har aldri gjort dette før, men håper dere liker det, så dette kan bli en fast greie etter hver månede. 

   


  Månedens opptur
  Åh, August har bydd på mange hyggelige stunder og oppturer, så det er vanskelig å velge... Jeg er veldig glad i bursdager, da - så en opptur var definitivt at kjæresten fylte år og vi overasket han med å samle de beste vennene hans med god drikke og pizza kveld! 

   

  Månedens beste opplevelse 
  Innflyttningsfesten hos Rakel var såå hyggelig og gøy. Med vin, brettspill, gode venner og den leiligheten koste vi oss og lo til langt på natt. 

  Månedens værste opplevelse
  Hmm, jeg har vel ikke hatt noen dårlige opplevelser denne måndenen? Ikke som jeg kommer på i farten i hvert fall - og det er jo et godt tegn!

   

  Månedens innkjøp
  Jeg er veldig glad i toppen som kom i pakken fra nelly, og de store øreringene! Det har vært en månede med mye jobbing og lite shopping, så jeg har bestilt meg litt småting nå som jeg fikk lønn som skal være med til Rhodos!

   

   

  Månedens fokus:

  Fokuset i August har vært på å komme meg inn i en god rutine og arbeidshverdag. Det er første måneden der jeg har vært hjemme hele måneden og jobbet, og endelig er jeg kommet inn i en god rutine, det er så viktig! 

   

  Månedens favoritt antrekk:

   

  Månedens irritasjonsmoment:

  hmm, denne var tricky. Jeg irriterer meg over veldig lite egentlig og hvis det er noe prøver jeg jo å gjøre noe med det - men en ting som har irritert meg i det siste er mobilsiden til bloggen. Bildene blir så dratt og ødelagt, men nå har jeg fått hjelp til å fikse det! 

  Hvordan var din august?♥

 • Publisert: 01.09.2016, 11:00
 • Kategori: månedlig oppsummering
 • 16 kommentarer