my 2017- part two

Vi fortsetter på tilbakeblikkene fra året som gikk og her kommer del to av 2017! 


1. juli startet jeg for fullt i ny jobb og fikk masse gode venninner i nye kollegaer. Jeg tilbragte timesvis i parker her i oslo med venninner og noe godt å drikke, og det var tid for stavernfestivalen. Etter to uker med ny jobb hadde jeg ferie alt, så da gikk turen først til Rhodos med Sigurd og Sivert. Her slappet vi totalt av og surret oss gjennom noen dager med sol, roadtrips og masse latter. Vi opplevde jordskjelvet som til og med stanset barstreet (hehe, skal en del til) og vi reiste hjem brune og solbrente. 

Dagen ette Rhodos dro vi til København med familien min for å spise deilig mat og nyte sommerværet. Vi drakk aperol, ruslet på nyhavn, gikk i vintagebutikker og lette etter kunst til leiligheten vår. Og vi fant! 

 

ANNTREKK FRA JULI: 

 

Så ble det august og høstet begynte å vise sin ankomst. Og et sted i vinden holdt jeg på å drukne i ensomhet. Jeg tror rusen av alt det nye fikk meg til å glemme alle de andre følelsene jeg sitter med, og plutselig kom det alt på en gang. Angst, ensomhet, mangel på mestringsfølelse. Jeg følte jeg måtte begynne på nytt, så det gjorde jeg. Jeg skrev et helt åpent og ærlig innlegg om alt jeg holdt inni meg og gjorde et løfte til meg selv at jeg aldri skulle la meg selv gå så lavt som jeg en gang var, så det var bare å ta tak i det. Og jeg tok tak, alt jeg hadde og mer til. Jeg hadde fine kvelder med familie, gode venner og de som kjenner meg best. Vi lo av det hele og jeg fant mye glede i de mørke høstkveldene. 

ANNTREKK FRA AUGUST: 

Sivert hadde blitt 20 og vi reiste til London for å feire han. London var høst som alltid når vi er der, og gav oss virkelig luft. Det var etterlengtet. Denne gangen var det ingen besøk i oxford street som stod på planen, heller parkbesøk og gode matopplevelser. Det er det som er så fint med å reise flere ganger til samme sted. Å finne de virkelige perlene. I London møtte vi også Vilja som bringer liv og glede, som alltid. En skikkelig fin tur. 

I september var det også mye tid med venner og familie, inkludert en fantastisk høsthakkefest-middag hos Caroline og Kristian. Sivert feiret 20 med venner og vi fylte leiligheten med 30 stykk på 64 kvadrat. Fullt er en underdrivelse, men vi hadde det SÅ gøy. 

ANNTREKK FRA SEPTEMBER: 

 


Jeg tok bloggpause for å få orden på alt igjen, så jeg hadde en hel måned uten blogging og oppdateringer. Mot slutten av oktober startet jeg såvidt å skrive igjen og oppdatere i det små. Vi dro på hyttetur med Line og Magnus og fikk se snø for første gang for sessongen, vi hostet halloween-fest i leiligheten og reiste til Praha med familien til Sivert. 

ANNTREKK FRA OKTOBER:

 

November kom brått og vi fikk besøk fra Nederland! Suus bodde hos oss i noen dager og vi lekte turister i egen by. Vi besøkte holmenkollen, hadde afternoon tea på grand hotel, vi gikk byen rundt etter hyggelige kafeer i kulden og fikk blitt skikkelig kjent med vår nederlandske venn. I tillegg startet vi å pusse opp leiligheten, det var thanksgiving og Sivert sin eksamensperiode var i gang for fullt.  

 

Og jeg og Vilja reiste på skikkelig jentetur til New York som jeg så sårt trengte. Vi pratet, drakk kaffe på kaffe og hadde skikkelig jentetid. New york om vinteren var magisk og vi fikk så vidt smaken på julestemning med skøyter i central park og julemarked på 5th. En fantastisk tur. 

 

 

Måneden jeg hadde gledet meg så utrolig lenge til! Vi kjøpte vårt første juletre sammen, inviterte inn til pepperkakebaking, hadde vinkvelder, filmkvelder og pyntet opp leiligheten. Det var morsomme og hektiske dager på jobb og når julen endelig kom reiste jeg til Tønsberg for å tilbringe tid med familien. Desember var en fantastisk fin månede fylt med masse ro.

De siste dagene av året reiste vi til Paris for å oppleve nyttårsaften på et helt annet sted, og det var helt perfekt. 


Og nå er det tid for et nytt år å fylle opp med mange nye og gode minner. ♥ Jeg tror dette året også skal bli minst like fint. 

4 kommentarer

Siste innlegg