10 ting jeg vil gjøre i januar

Nå er vi alt godt ute i årets første måned, så dere har vel alle fått med dere hva store deler av min januar skal gå til, men det er allikevel godt å få satt noen ønsker og mål for måneden. Her har dere 10 ting jeg vil gjøre i januar: 

1. Jeg har mye nytt som skal skje denne måneden, jeg skal starte på skole igjen etter en laang pause, jeg skal reise, jeg skal få budsjetter til å gå opp og jeg skal gå inn i en ny stilling på jobb. Denne måneden har jeg derfor et mål om å få laget meg en god og oversiktlig plan. På når jeg har fri, hvor mye penger som skal gå til hva, når jeg kan få skvist inn en ferie og ikke minst bare de hverdagslige tingene som skoletimer og arbeidsdager. 

2. Jeg skal til varmere strøk og for å ikke ende opp rød som en hummer som jeg gjorde sist jeg reiste til afrika om vinteren så har jeg denne gangen tenkt til å forberede meg litt. Jeg skal prøve å få tatt solarium et par ganger før vi reiser i tillegg til at jeg må få shoppet litt solkrem. A propos budsjetter, er dere ikke enig i at solkrem er en typisk ting det er skikkelig kjipt å bruke penger på? Det samme gjelder andre ting fra apoteket, som minner meg om at denne gangen skal jeg ikke glemme å pakke imodium til afrika… 

3. Jeg er lett motivert og finner inspirasjon i små ting. Sånn har jeg alltid heldigvis vært og det er vel derfor jeg klarer å drive en blogg som dette også. Derfor tenker jeg å handle inn skolesaker som gir enkel motivasjon. Å ha riktig utstyr på plass er en ting, men jeg skal unne meg en fin skoleveske også og jeg tror jeg har funnet den perfekte fra Alexander Wang. 

4. Jeg skal gjøre en planke-challange! Vi er alt på dag 9. og det går så det suser. Det er rett og slett vi jentene på jobben som har bestemt oss for å bli med på challengen som flyter på instagram der man tar planken lenger og lenger for hver dag til man ender på 5 (!!!) minutter siste dagen av måneden. Nå er vi alt på ett minutt og jeg kjenner mildt sagt at dette blir VONDT! Men det sier vel sitt om at jeg har veldig godt av dette. 

5. Jeg vil prøve å blogge hver dag i hverdagen og heller sette helgene til å ta større pauser fra sosiale medier. Jeg er aboslutt motivert til å ta fatt på bloggingen igjen etter nesten ett år der den har ligget og såvidt blitt holdt i live, men det er viktig for meg å ikke drukne i det hele. 

6. Se på gamle filmer. Kunnskap, kunnskap, kunnskap. Jeg elsker filmer fra en helt annen tid. Filmer med masse attitude. Jeg ser dessverre alt for mye hjernedøde filmer og denne måneden vil jeg gjerne prøve meg på noe helt annet. 

7. Søvn og velvære. Jeg vil sove 8 timer hver natt og jeg vil fortsette med å sette av tid til å ta vare på meg selv. Spesielt i vinterhalvåret så er dette viktig, vi må gjøre de tingene vi kan for å føle oss best mulig når alt annet tilsier at vi ikke skal det. Farge hår, ta selvbruning, drikke et glass vin til maten, skrubbe kroppen og ansiktsmasker. De små tingene som har så mye å si. 

8. Spise lokal mat. Jeg er alltid skeptisk til mat i utlandet, men denne gangen har jeg hørt så mye godt om matkulturen at jeg er helt nødt til å prøve. Gjerne mest mulig, selv om spaghetti er det som er tryggest på tur.  

9. Friske blomster! Jeg har blitt alt for dårlig på å ha freshe blomster på bordet, det har jo vært så mye lettere å ha grønne robuste planter som tåler at jeg glemmer de i en ukes tid. Men nå er det tid for å få litt farger inn hit. Jeg vil ha roser og eksprimentere med andre typer blomster også. Bytte ut annenhver uke. 

10. Rydde i klesskapet. Jeg. har. alt. for. mye. Jeg blir helt stresset over å skulle finne frem blant alle trendplagg og trenger en opprydning! 

 

Så får vi se hvordan det hele går! Har du satt deg noen mål for årets første måned? 

6 kommentarer

Siste innlegg