med god samvittighet

2 modne bananer 
2 egg
1dl brunt sukker
2 dl havremel
2 ts bakepulver 
1 dl valgfritt melk (gjerne madelmelk)
evt litt smør i formen før steking

 

Easy as 1,2,3 (+4)… 

1. Miks egg og sukker til eggedosis 2. tilsett melk & most banan (opp til deg hvor grov du ønsker den) 3. tilsett de resterende tørre ingrediensene mens du rører om. 4. Hell over i brødformen (kan lages selv av aliminum) og sett den på 180 grader nederst i ovnen. Alt ettersom hvor saftig du vil ha den, la den stå i 50-65 min. 

 

Jeg våknet i dag med en sånn følelse av at jeg kunne spist alt jeg kunne finne av søtsaker. Jeg hadde ikke gang drukket et glass vann da jeg åpnet godisskuffen for å lete etter noe digg, men (u)heldigvis var skuffen tom. Noen dager er det jo nettopp sånn for oss alle, at alt usunt frister mye mer enn det vi faktisk burde spise. Sivert lagde seg bananvafler (?) til lunsj på jobben i går og lukten satt igjen i leiligheten, så jeg brukte rett og slett restene hans til å lage et bananbrød! Jeg har aldri laget det før, så ikke viste jeg at det var så fort gjort! Det hele tok meg ti minutter, så kunne jeg stelle meg og gjøre meg klar til trening mens den godgjorde seg i ovnen. Beste følelsen noen sinne var jo å komme hjem fra trening til den lukten i leiligheten, og det smaker jo så utrolig godt!
Og jeg er veldig for å spise hva man vil og jeg tenker ikke kalorier eller noe annet når jeg deler tips som dette. Det handler kun om at jeg har skjønt den siste tiden at mat har veldig mye å si for energinivået i løpet av dagen. Nå har jeg ikke bare jobb som jeg skal ha nok energi til i løpet av uken, jeg har også skole og det krever en hel del mer. Det er derfor jeg prøver å finne løsninger for meg selv som fungerer så jeg får i meg det jeg skal uten å ende opp med masse småspising. Noen av dere er kanskje i samme båt, det er derfor jeg ønsker å dele. Sharing is caring ♥ Og om noen av dere har noen gode tips tilbake så tar jeg veldig gjerne i mot! Jeg har jo faktisk tid til å eksperimentere med litt mat for tiden, dette er jo første gang jeg har fulle dager hjemme helt siden jeg flyttet hit! 

2 kommentarer

Siste innlegg