hva enn som skjer

Så var det brått mandag igjen, og jeg forstår virkelig ikke hvordan ukene flyr avgårde som de gjør. Jeg føler det kun er dager siden jeg satt på en cafe i paris og snakket med sivert om at 2018 skulle bli et år der jeg bare skulle la vinden ta meg med. Der jeg kuttet ut alt det trygge og søkte etter nye ting. Jeg er sensitiv og vet at dersom jeg først tenker så graver jeg meg ned. Jeg har gjort det x antall ganger før og jeg er nødt til å lære. Jeg har blitt 20, for gods sake. Så det er det jeg driver med nå. Lar vinden ta meg med. Jeg sier ja til alt, jeg åpner meg for mennesker. Mennesker som ikke kjenner meg, men også for de som egentlig kjenner meg veldig godt. Jeg ler til jeg gråter og gråter til jeg ler. Jeg går på skole for å utvikle meg og blir kjent med helt andre mennesker enn jeg tidligere ville blitt kjent med. Jeg utforsker nye deler av oslo på egenhånd, jeg tester oppskrifter venninner lærer meg og jeg trener for ingen andre enn min egne del. Jeg bestiller ferier når det lar seg gjøre, jeg er livslysten og jeg føler for første gang at jeg er på et sted i livet der jeg ikke prøver så hardt. Jeg tvinger ingen ting, jeg er heller åpen for det som kommer. Man har i veldig liten grad kontroll allikevel og ved å ikke bruke tid på å prøve har jeg fått tid til veldig mye annet. Og jeg har fortjent et år som dette. Eller et halvår om jeg så velger skole til høsten. Jeg har så veldig fortjent å bare være litt. Men nå snakker jeg meg bort. Jeg har tilbragt dagen på skolen i alt for mange timer, så alt annet enn cellekjerner er fristende nå – det er vel derfor fingrene flyter så lett over tastaturet. La meg heller fortelle dere om helgen min! 

I helgen hadde jeg endelig litt etterlengtet venninnetid! Fredagstacoen ble hivet nedpå sammen med Rakel mens vi benket oss foran tv-en med norske talenter. Jeg elsker den fredagsstemningen det skaper, helt unikt og den beste avslutningen på en hver uke. Taco på fredager er hellig for meg. Rakel ble sittende og vi skravlet til langt på natt, så å skulle jobbe fra 08 på lørdag var litt hardt, men det gikk fort. Det er jo fordelen med å ha venninner på jobb, og etter å ikke ha sett de på nesten en uke hadde vi en del å sladre om. Lørdag etter jobb var vi på olivia for litt sen lunsj med familien før det var tid for vin med besteveninnene mine på kvelden. Vi var bare fire som er helt perfekt spør du meg, og vi sang og danset sammen før vi dro videre på byen og gjorde det samme. Akkurat som det skal være. Jeg hadde en så morsom kveld og kom hjem i 4-tiden med mye å fortelle om. Hehe, s var ikke særlig fornøyd med meg da. På søndag der i mot var jeg seent i gang med dagen, men ble dratt opp av flotte kollegaer som dro med meg på barry´s for en skikkelig treningsøkt. Det var faktisk helt fantastisk godt og en veldig morsom form for trening! Men mer om det siden. Jeg prøver i utgangspunktet å logge litt av sosiale medier i helgene, så ved å ikke skulle blogge glemmer jeg fort også å ta bilder, men det betyr jo ikke at man ikke har hatt det fint. Heller tvert i mot. ​Men her har dere det lille jeg har. 

Nå er det middagstid for meg, jeg er hjemme alene og skal lage meg en god mangosalat før jeg skal starte pakkingen for onsdag. Jeg håper du har hatt en fantastisk helg og jeg ønsker deg det beste for denne uken. ♥

4 kommentarer

Siste innlegg