home

Reklame | desenio.no

Koden “BENEDICTEAL” gir deg 25% rabatt hos Desenio fra 10-12 april*.
*Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters

 

H ♥ M E

Jeg tror at hjemmene våre er en refleksjon av hvem vi er. Hva vi fyller hjemmet vårt med, hvordan vi behandler det, lukt, farger og lys. Som at et rotete sinn fører til uorden og rot hjemme – det gjør det i hvert fall her hos oss. Det tar tid å finne sin stil, og det kan være en utfordring å skulle flytte sammen med noen også, for da må man gå på kompromiss med de(n) man skal bo med og seg selv, det er heller ikke alltid så lett. For et år siden filmet jeg en apartment tour av leiligheten, da var den spekket med farger og liv. Jeg elsket leilighetens sjarm på den tiden, men bakdelen med mye farger og uro er jo at man fort går lei. Så siden den gang har jeg endret både farger og stil her hjemme. Jeg har malt vegger, jeg har byttet sofa og bildene på veggene fra desenio skaper en helt annen atmosfære. Det er det som er så fint med desenio, de har et så ekstremt stort utvalg at det er umulig å ikke finne noe. Faktisk tar jeg meg selv i å bestille for mange posters i forhold til hva jeg har plass til hver eneste gang, fordi jeg ikke klarer å bestemme meg. I tillegg har jeg jo en samboer som ønsker å ha sin finger med i spillet, og det er viktig med en stil som passer for begge, det skal jo tross alt henge på veggen i hjemmet vårt. Denne gangen har vi gått for er behagelig og tidløs stil, med sorte rammer for å skape en kontrast til det hele.

 Våre posters: 

fra høyre; swan lake, prada gold & marble og faces

Kombinasjonen av illustrasjoner, sort-hvitt og gull. 
Vi er veldig heldige som bor i en leilighet der vi kan hamre opp det vi vil av bilder, men desenio har også andre løsninger for å henge opp bilder som gjør det hele minst like kult. I tillegg til å selge posters selger de nemlig også rammer og teip, og andre løsninger som er supert for dekorasjon. Er det ikke rart hvor mye litt personlighet på veggene gjør for hjemmet? 

 

Og en siste beroligende tanke før jeg sovner; go offline og pink palm 

Så enkelt som det er det altså å forandre hele utrykket til leiligheten. Og jeg elsker det! Ikke glem koden “Benedicteal” som nevnt øverst i innlegget for å bestille hjem dine favoritter. ♥ 

2 kommentarer

Siste innlegg