tørker støv av tastaturet

Her var det en stund siden noen hadde tørket støv ser jeg! Jeg faller jo alltid tilbake til denne lille biten av hjertet mitt og fikk plutselig for meg at den trengte en real oppdatering på hva som skjer i livet mitt. La oss se om jeg husker hvordan man bruker blogg, og ikke minst hvilken måte som er best å eksponere seg på. Jeg antar de metodene jeg har prøvd til nå ikke har vært optimale, men kanskje dette er gangen jeg skal klare å holde liv i en den. For saken er den at jeg trenger en hobby jeg altså, og mye tyder på at uten en blogg / instagram å fikse meg for ender med at …. jeg ikke fikser meg i det hele tatt. Hehe, nei, burde kanskje ikke ta så hardt i, for plutselig går det rykter om at jeg har sluttet å dusje. Men ja, for å si det på en annen måte så har jeg gått i hettegenser hele denne uken. Så kom jeg på, jeg har jo denne bloggen. Eksponeringsbehov har jeg også, men det er en annen sak. Så dette er mitt forsøk nummer… ??? noen som har tellingen?  på å blogge litt igjen.

Det nærmer seg jo jul, og du vet når du er fra et lite sted, så i julen møtes alle på byen og oppdaterer resten på hva man driver med og hvilken vei man har valgt… vel, det er det værste jeg vet. Mulig fordi jeg er så rotløs at jeg i utgangspunktet aldri har noe fornuftig svar på det der. I fjor da jeg stod på brygga i tønsberg og oppdaterte folk på hva jeg drev med så jobbet jeg fult på bik bok og hadde ingen plan om noen utdanning. Men i februar fikk jeg et akutt behov for forandring og meldte meg inn på privatskole for å ta opp fag, og i løpet av de tre første månedene gikk jeg fra å ikke like skole til å ville studere medisin (en her som fikk litt høye ambisjoner da hun fikk 6 i biologi..). Så kom sommeren og jeg innså at jeg ikke ville ta opp flere fag allikevel, jeg trengte noe mer sosialt og kunne godt tenke meg å reise mer – men for å få råd til å reise måtte jeg enten jobbe fullt igjen eller være student og samle på stipend og late som om jeg ikke måtte betale tilbake en dag.. Det var noen ledige plasser på BI så jeg slang meg på, for utdanning er aldri dumt sier de. Og hvem skulle tro at dette spontane valget jeg tok en torsdag kveld i august skulle forandre livet mitt så mye. Altså, det siste halvåret, eller egentlig hele året, har vært fantastisk. Jeg har aldri (hvis vi ser bort i fra at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med all denne fremtiden) hatt det så stabilt, psykisk også, som jeg har det akkurat nå. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker, reist til utrolig kule steder, ledd mer enn jeg har grått og virkelig bare hatt et superbehagelig år. Det har vært det første året der jeg bare har latt ting skje. Jeg har bare tenkt hele veien at det ordner seg, latt meg friste og påvirke av alle jeg har møtt og snakket med. Og om jeg kanskje finner på noe helt annet neste år så har i hvert fall dette året gitt meg venner for livet. Livet mitt er FYLT med fantastiske personer. 

Nå begynner dette å minne om et avskjedsbrev.. 

Jeg antar at det er åpenbart at jeg ikke kommer til å være en flinkere blogger denne gangen enn jeg har vært tidligere. Altså, ett år kan forandre mye, men jeg tror ikke at dette året har gjort meg til en bedre blogger, så jeg vil nok ikke slå igjennom som noen influenser i dag heller :). Synd det der. Men mye på hjertet har jeg enda som dere ser, så da er det jo fint for alle som stresser og ikke vet hva de skal med livet sitt at dere vet at dere alltid kan komme hit. Eller så kan dere begynne på BI, det går også. Hehe, neida jokes.
 

Bildet kan inneholde: en eller flere personer og folk som står

hatt Ebay, kjole Ganni, boots Alexander Wang, veske vintage chanel

Du vet et tegn på at du studerer er når du føler for å lage en konklusjon og oppsummering av blogginnlegget ditt. Det trenger jeg kanskje ikke. 

xx

2 kommentarer

Siste innlegg