så var det jul igjen

Desember kom smygende på som en kald vind akkurat som i fjor, og med eksamner, jobb, julegaver og at døgnet føles halvparten så langt i mørketid så fløy den avgårde. Altså, det er 8. desember alt og heldigvis er jeg 3/5 inn i eksamene mine nå og kan endelig se enden. Jeg var jo advart om dette med studietiden – at det kom til å være fantastisk frem til eksamen, så kom du til å spørre deg selv om hva i alle dager det er du driver med. Men i løpet av januar/februar/mars/april glemmer jeg igjen hvor slitsomt det er inntil jeg går inn i det igjen. Vel, blant alt annet har vi i det miste fått trasket ut på den årlige juletrejakten på bislett som vi også gjorde i fjor, og i år gikk vi for et tre som var mer enn en meter lavere enn det vi hadde sist. Det føltes hvertfall bedre å skulle bære dette hjem enn hvordan vi hold på i fjor, jeg mener; er det noe jeg burde ha filmet så var det oss to da. Det sies vel at ting blir en tradisjon når man har gjort det tre ganger, men det er allikevel enkelte ting som alt har blitt et must for oss etter vi flyttet til Oslo. Juletrejakten på bislett har blitt en av de.  

 

Det som også er typisk er at i tillegg til at alle eksamener legges opp mot julen så er det også tiden der hver helg er fullbooket for bursdager, julebord, julebakst og annet sosialt. Jeg elsker jo sånt og tiden før jul har vært min favoritt i alle år. Jeg er dermed ikke en råtass på å si nei, og mildt sagt så har det ikke vært godt for strukturen i lesingen min. Jeg skal ikke legge skjul på at det har endt i døgning for å lese hele natten, være ekstremt sliten dagen etter, gråte over det, sove litt middag, forskyve hele dagen som ender i at jeg må døgne en natt til. Det bygget seg opp til min eksamen på fredag der jeg endte opp med 1,5 timer søvn da klokken ringte og ba meg dra på skolen for eksamen nummer 3. Men det nærmer seg slutten og nå er det ikke mange helgene igjen før det hele er over. Julen er til for å nytes og jeg håper at når jeg blir gammel og grå vil jeg være glad for at jeg rundet alle julebordene i 2018 istedet for å kun lese. Ellers vil jeg tenke som jeg nå tenker om videregående – at jeg kastet bort tid jeg kunne brukt på fremtiden min. Hehe, neida, den var ikke til å redde uansett. 

Men nok fokus på jul, det er jo andre ting å fokusere på også, som at det er lørdag – min favoritt dag i uken. Jeg har fri fra jobb, så hvis noen spør så sitter jeg for øyeblikket å leser til matteeksamen på tirsdag. Det er også tid for en tredagers fordi det har man alltids fortjent. En produktiv helg med god prioritering med andre ord. 

 

Dette er forresten meg på julebord.   Har på meg; kjole Bik Bok, øredobber Zara, armbånd Hermes, ring Yves Saint Laurent. 

Er det btw fortsatt inn å skrive antrekksdetaljer eller er det sånt man ikke driver med lenger? Jeg henger åpenbart ikke helt med. 

God helg! xx

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg