jul i låven

Så var det lille julaften og jeg har omsider kommet meg tilbake til Tønsberg og til familien min. Med fullstappet bil og to småslitne sjeler etter gårsdagens konsert var vi på veien (i pysj) klokken 08 i morges klare for en skikkelig “driving home for christmas”. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å pakke med seg så mye for fire dager hjemme der jeg vet jeg kun skal slække på sofaen uansett, men jeg gjør jo dette hver gang. Det kan bli interresant når vi skal kjøre tilbake til Oslo med alle julegaver og vi skal ha med oss skiene våre i tillegg. Uansett. Tønsberg er jo ikke veldig stort, og jeg skal ikke heller legge skjul på at det er veldig deilig å ikke lenger bo her, men å være hjemme inni mellom er veldig hyggelig. Jeg tror det er litt sånn uansett hvor man er fra, at det blir litt trangt etterhvert. Jeg liker veldig godt å ha familie rundt meg da, jeg er veldig familiekjær så det er godt å komme hjem til hund og katt og resten av gjengen fra tid til annen. Spør meg igjen om noen dager… hehe, tuller. 

 

Foreldrene mine har det siste året flyttet til et småbruk og jeg syns det er det hyggeligste stedet i verden. Rådyr på jordene og rød låve gir en skikkelig hyggelig ro, som å komme til en hytte. Det er i byen, men føles liksom så på landet. Derfor elsker jeg å komme hjem. De har fått det så hyggelig her, og siden i år blir vår første jul i låven tenkte jeg å vise dere hvor hyggelig det er her! Bare si i fra om du også vil feire jul her 😉 

 

Nå er det julefilm her hos oss, som vi alltid gjør på lillejulaften. Håper du har en fin søndag og lille-julaften ♥ Vi snakkes i morgen!

xx

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg