årskavalkade II

Juli 
Vi kickstartet juli ved å reise på roadtrip, Sivert, Vegard og jeg. Vi startet i Nice, så reiste vi langs den franske rivieraen, gjennom monaco og til Italia. Vi fikk sett så mye disse ukene og hadde det så mye gøy. En helt fantastisk måte å reise på!

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, folk som sitter og utendørs

Resten av juli forsvant fort, med mange morsomme sommerminner, festivaler, konserter og kos. Med den sommeren vi hadde i Norge i år var det jo virkelig ikke noe problem å ha noen rolige uker hjemme på sensommeren. Vi fikk vært en del hjemme i Tønsberg også, som var veldig deilig. 

August
Vi reiste til London for litt høstluft og spiste altså så ekstremt mye god mat!! Jeg elsker at turer til London ikke lenger bare er Oxfordstreet og primark, men mer mat og kulturopplevelser. Jeg er veldig glad i London. 

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, folk som står og utendørs

Videre i august tok hverdagen en brå vending da jeg spontant en torsdagskveld valgte å søke meg inn på BI. I august møtte jeg derfor verdens beste jenter, hadde så ekstremt mye moro med de og det har vi egentlig hatt siden, hehe. Jeg er så ekstremt glad for å ha endt opp her. 

September 
Vi tok oss nok en langhelg i Paris for å nyte lit sol igjen, når høsten hadde kommet til oslo. Vi slappet av i parken, ruslet i ukjente gater, spiste lokal mat og hadde noen fantastisk avslappende dager i favorittbyen. 

Bildet kan inneholde: 1 person, utendørs

Resten av september forsvant til skole og det å skulle få med seg mest mulig sosialt. Vi hadde det veldig mye gøy. 

 

Oktober 
Noen av oss jentene fikk reist til New York for å besøke vår favoritt, Julie, som bor der nå. Altså, vi hadde det så utrolig gøy! Det var så godt å se Julie, og å få se New York på en helt annen måte enn tidligere. 

Bildet kan inneholde: 4 personer, inkludert Stine Stensager, personer smiler, folk som står, himmel og utendørs

Ellers i oktober var vi en del ute, det var halloween og ikke minst – siste innspurt før det var eksamenstider.

 

November 
Så var det slutt på moroa og tid for eksamen. Denne måneden var TUNG med mange sene kvelder med lesing og pizza hos Emilie. Når jeg tenker på det nå så føles det ut som at vi ikke gjorde annet enn å lese disse ukene, men jeg vet jo at det ikke stemmer. Vi hadde hyggelige jentekvelder, jeg hadde besøk av kusinen min fra tønsberg for en sleepover, og vi ommøblerte i leiligheten og julelysene i gaten utenfor ble endelig satt opp. Mye kos også blant alt stress! Jeg trengte nok også at det ikke skjedde så mye denne måneden, hehe. 

Bildet kan inneholde: 1 person

 

Desember
Plutselig juletider og slutten av året. Julen har vært fin med julebord, julebakst og bursdager – i tillegg til familietid, god mat og kos. Slutt på eksamensstress og endelig tid for å senke skuldrene og bare nyte førjulstid og ro. 

Bildet kan inneholde: stue og innendørs

Og desember er jo ikke helt over enda, og jeg er i skrivende øyeblikk på vei til paris…

 


For et år – så mange fine og morsomme øyeblikk å tenke tilbake på. 2019 kan jo ikke bli annet enn veldig bra!? Jeg håper du har det fint og får en god avslutning på alt som har vært og en god start på det som kommer. Vi snakkes i Paris ♥

xx

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg